Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Надпис, призоваващ главния прокурор на Руската федерация Юрий Чайка да се маха, бе качен и после бе... свален тази нощ в София.

Това става ясно от фейсбук страницата на "Да, България".

Нощес на надлез близо до "София тех парк" се е появил надписът:

"Чайка, вън от Европа", става ясно от снимки.

Поради местоположението на парка е ясно, че той ще е лесно видим от "Цариградско шосе", по което гостът ще влезе от летище София към центъра на града.

Коментарът бе:

"Първото, което ще види генералният прокурор на Русия: Чайка, вън от европейска България!"

По-късно обаче на същото място авторите отбелязват:

"Страхът пред съветския началник явно е огромен. Надписът "Чайка, вън от Европа!" вече е свален."

Качена е и снимка, на която се вижда работник, който сваля буквите.

Макар че информацията е повече от оскъдна, генералният прокурор на Руската федерация вероятно ще дойде днес на тридневно посещение.

Коментари

Гоце Доганов's picture
Гоце Доганов
Гоце Доганов Будов

Международна кредитна и

Международна кредитна и финансова организация "Световна банка", най-накрая, изчисли колко променящата се динамика на БВП от различни страни на света в 2014-2016, съответно. Съответният доклад вече е публикуван на официалния уебсайт на банката. За съжаление на руснаците, неговите данни са изключително разочароващи: този параметър са застигнати африкански страни като Сенегал, Уганда, Руанда, Кения и Судан, дори и по време на война. По-специално, БВП Руанда нараства с 18,1% в 2014-2016, Сенегал - от 16,3%, Кения - 14.6, Уганда - с 12.5%, и Судан - с 12,4%. През същия период, БВП на Русия, от друга страна, е паднал: абсолютната минус от 8,7%. В парично изражение, фигурата на Руската федерация е намалял от 3,721,984.71 да 3,397,368.44 милиона млн.
 's picture

bguenovic

Цацич сега нищо чудно да се

Цацич сега нищо чудно да се самосезира за вандализъм и повреждане на обществена собственост :)
 's picture

cos

cos

Става въпрос за запазване на руското влияние в България и всички претендиращи за демократични трябваше да опищят държавата и света.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.