Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Карабинерите в Рим арестуваха българин, писал по стена край Колизеума, съобщи изданието Romait.

Името на сънародника ни не се съобщава. Знае се само, че той е 34-годишен.

Българинът издълбал с ключ върху стена на сграда до Колизеума своите и на приятелката си инициали. Така той искал да демонстрира чувство на вечна любов. Буквите били вградени в огромно сърце. Човекът бил издаден от минувач, който се обадил на карабинерите.

Не става ясно какво наказание е наложено на влюбения.

Преди две години за драскане в Колизеума бе арестуван българският футболист Благой Георгиев. Той бе задържан, защото издълбал с монета името си върху една от колоните на амфитеатъра. Възпитаникът на "Славия", известен с прякора Джизъса, бе глобен с 300 евро за утежнено и умишлено разрушаване на културно-историческа забележителност. 

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.