Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Северна Корея изстреля днес ракета и подробностите, съобщени от Япония и медиите предполагат, че тя е интерконтинентална и балистична.

Ракетата е изстреляна в 17 часа и 41 минути българско време от северната провинция Джананг. Пентагонът потвърди, че я е засекъл и продължава да прави оценка на данните.

Японският министър-председадел Шинзо Абе заяви, че „заплахата за нашата национална сигурност е сериозна и истинска“.

Ракетата е летяла 45 минути и достигнала височина 3 000 километра, съобщиха японските власти. Това показва, че тя е била по-мощна от предишна, изстреляна на 4 юли, за която САЩ и Южна Корея казаха, че е била в състояние да достигне бреговете на САЩ.

За нея Северна Корея съобщи, че е летяла 39 минути, 933 километра и е достигнала височина  2 802 километра.

Коментари

Кой си нема ракети,

строи димукрация и храни проамерикански мутри и техните господари.

Като не ти харесва

Като не ти харесва "димукрацията", що не отидеш в Северна Корея? При ракетите.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.