Понякога и най-големите "можачи" може да се издънят здравата на живо.

Вече сме ви запознавали с любимия канал WatchMojo в YouTube, където си умират да правят всевъзможни "топ-тенове", свързани с музиката и не само. Някои са наистина остроумни и готини и не ви съветваме да ги изпускате.

Този път обаче Blend Guitar прави класация на нещо много забавно - 10-те най-лоши китарни сола.

Да си много бърз, не означава, че продуктът ти става за слушане.

Това е извод № 1, който би трябвало да си извадят такива като Майк Лърнър. Бонбоненият сексидол Ник Джонас най-добре да се откаже завинаги или пък онзи аноним, който осъществява такъв атентат срещу "На Елиза", че и... Бетовен не би могъл да си я познае. 

Като казахме атентат: та, Фред Дърст от "Лимп Бизкит" изобщо не е китарист - защо го излагат само човека?! Същото може да се каже и за родения през 1955 певец Ричард Бенсън. Ама как любезно някакъв му тика тъпата бяла кърпичка, а?

Има и един Кърт Кобейн за страх, където не е ясно дали чак толкова не може да уцели американския химн "Знаме, обсипано със звезди" или просто веществата в тялото му са взели превес над мозъка и пръстите... Всъщност при Кобейн парадоксът е, че попада както в такива "the worst"-ове, така и в Топ 10 за най-гениални моменти в историята на музиката.

И - о, не - онова момче под № 3, което сме ви пускали и преди!

Само гледайте: