Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Петър Стоянов да оглави правителство на националното съгласие в рамките на този парламент, предлага лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков.

Той пристигна за участие в консултациите на президента Росен Плевнелиев с политическите партии, които започнаха преди минути. На тях трябва да бъдат поставени задачите пред настоящата власт преди оставката й и разпускането на парламента.

Участието на Бареков в срещата е в качеството му на евродепутат, присъстват и други негови колеги от Европарламента.

Бареков специално уточни, че не е питал Петър Стоянов дали иска да е премиер. Шефът на ББЦ имал готови и трима кандидати за финансов министър, като един от тях е Светослав Гаврийски.

Лидерът на БСП Сергей Станишев пък заяви при пристигането си, че темата за банковата стабилност е по-важна, отколкото тази за оставката на кабинета. Той очаквал от заседанието да се излезе с ясна позиция, за да се успокоят хората относно финансовата стабилност на държавата.

Началото на консултациите беше белязано от протести пред вратите на президентството, където се бяха събрали петдесетина човека. Те освиркаха мощно Михаил Миков, Пламен Орешарски, Сергей Станишев и Николай Бареков.

 

 

Ключови думи

Коментари

Соня

Петър Стоянов е 300 пъти по-добре от Борисов.

denim58

Петър Стоянов е дясна политическа фигура. Той сам казваше за себе си, когато беше президент "Аз съм седесар!"Ето за това не може да бъде служебен премиер!Служебният премиер трябва да е неутрален, например банкер или учен.

Минувач

Петър Стоянов никога не е бил истински седесар. А пък в момента е просто дудукар.

Мечо

Смятам, че нещата са свързани. Хайде да не ни мотаете повече, става ли ?

Преслав

Той наистина би ни помогнал в момента.

777

Комунистите за пореден път осраха всичко,така че по-добре да не дават акъл. Оставка на чучелото Орешарски и служебен кабинет.

Минувач

Петър Стоянов никога не е бил истински седесар. А пък в момента е просто дудукар.

Александър

За мен Стоянов е добър вариант.

Алек

Да се надяваме че ще намерят смислено решение в името на българия

Дани

П.Стоянов е добро предложение, стига да се съгласи.

Трол

Еййй, аман от барековски тролове в тия коментари. То и този капут няма място там, защото е нещастник.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.