Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Графит на Банкси, вдъхновен от "Брекзит", се появи в Доувър. Творбата изобразява строителен работник, който изчегъртва една от звездите на европейския флаг. Графът е рисуван през нощта срещу понеделник върху сграда близо до фериботното пристанище, което свързва Великобритания с континентална Европа.

Работата е потвърдена като дело на Банкси от негови представители и нейна снимка е публикувана на официалния сайт на артиста. Това е първият коментар на художника по решението на британците от миналата година да напусна ЕС.

Звездите на флага „символизират идеалите на единство, солидарност и хармония сред народите в Европа“.

Графитът се появява във време, когато "Брекзит" и все по-хладните отношения между правителството на Тереза Мей и Европейския съюз стават централни за предстоящите на 8 юни избори в страната.

Площад Славейков.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.