Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

САЩ не са предупредили Русия за ракетното нападение срещу Сирия, предаде първоначално Си Ен Ен.

Вашингтон е съобщил на много държави за предстоящия удар, но сред тях не е Русия, разказва източник на тв канала.

Все пак били взети мерки руснаците да бъдат информирани и да могат да се оттеглят настрана, се добавя в информацията. По-късно Си Ен Ен съобщи, че в сирийската база е имало много руснаци, без да се знае точно каква им е задачата. Но били проведени няколко разговора с руските военни, за да бъдат те на сигурно място още преди да бъдат издадени заповедите за атака.

Според Ройтерс Пентагонът е предупредил руските военни за нанасянето на ударите по летището край Хомс. Пентагонът е уточнил, че там, където е извършена атаката, не е имало разположени войски на Русия.

По-късно говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че САЩ са предупредили Русия два часа преди атаката по съществуващите канали за връзка. Никой обаче не се обадил лично на президента Владимир Путин.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.