"ГЕРБ доказа, че работи в интерес на всички български граждани. Доказателство за доверието, което има към нас в смесените региони, сте всички вие. Вие сте нашата сила."

Това каза пред препълнената зала в Исперих председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той благодари за доверието на хората и заяви, че ГЕРБ няма да ги подведе.

Цветанов подчерта, че няма алтернатива на доброто управление на ГЕРБ и Бойко Борисов.

“Нека отвърнем на омразата и на разделението, което провокират опонентите ни като покажем единство – всички трябва да гласуваме с номер 11 в бюлетината за реални решения и за развитие на всички населени места в страната”, призова присъстващите зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветан Цветанов изрази благодарността си към водача на листата на ГЕРБ в Разград Десислава Атанасова за смелостта, която е проявила да представлява партията в регион със смесено население.

“Уверен съм, че тя ще защитава достойно интереса на хората в Исперих и в цялата област. Благодаря и на Гюнай Хюсмен, който направи правилния избор, избирайки ГЕРБ пред ДПС. Той доказа, че може да работи в интерес на хората в региона и ние му гласувахме доверие”, заяви още председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Десислава Атанасова бе категорична, че ГЕРБ се противопоставя на разделението. По думите й, партията никога не е делила нито хората, нито общините.

“Винаги сме заставали пред вас с лицата си. Постигнахме много и знаем как да направим така, че страната ни да продължи да се развива. Заедно сме по-силни и ще вървим напред”, каза водачът на листата на ГЕРБ-Разград.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ