Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е извикан на разпт в столичното следствие на ул. "Монтевидео".

Според Нова тв разпитът му е свързан с това, че прокуратурата се активизира по сигналите срещу банкера Цветан Василев и политиците Делян Пеевски и Николай Бареков. Тогава Главният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че проверките срещу Пеевски и Бареков са пред финализиране.

Сигналът срещу тримата беше внесен от “Протестна мрежа” за организиране престъпна група за търговия с влияние.

В сряда преди заседанието на ВСС Сотир Цацаров избра да говори за банкера, депутата и новия политик на прокурорски жаргон и остави журналистите да гадаят кой номер проверка за кое лице се отнася.

"Проверката с едното лице е на фаза разпит (тук репортерите разпознаха Василев, б.р.). Проверката за второто лице е почти пред финализиране на данъчни проверки спрямо него и негови близки (тук разпознаха Пеевски и майка му Ирена Кръстева, б.р.), може би с определени резултати. По същия начин е и проверката спрямо третото лице (Бареков, б.р.)”, каза Цацаров. 

До момента от следствието не съобщават дали депутатът е призован заради сигнала на "Протестна мрежа" или като свидетел за заговора за убийство, който се разследва.

Ключови думи

Коментари

Няма опит за убийство!

Моля, не пишете неграмотно. Няма опит за убийство, а приготовление за такова. Опит за убийство е нещо съвсем друго- извършване на неуспешни действия за ликвидране на лице, т. е. правен е опит за убийство, но той е бил неуспешен. Приговенията са в отсъствието на лицето, нали?

Стефан

Грухчо Белята не ме кефи но не може да му се отрече, че е прав за двойните стандарти.

Мечо

Ужас. Това е като някаква карикатура , сложена да дразни хората. Този да се маха от управлението!

Деси

Смешник.

Дани

С риск да звуча гадно, ама след като няма труп, значи няма и убийци!

Луд гидия

Какви "убийци", какви "заподозрени"? Хванали някакви хора, щото някой бил изказал съмнения! Айде бе, кьорфишек! Ако има нещо вярно в предположенията за "обвинения", работата отдавна да е свършена . За "едър дивеч" наемат професионалисти, които никога не могат да бъдат хванати (вж. случката "Луканов")

айде айде са

Измислици-премислици за халами-балами. Тоя е толкова дебел, че и да се опитваш, няма как да го миснеш и с прашка дори...ше го взривяват - грънци-мрънци...всички знаем, че прасе СЕ КОЛИ! Няма такова нещо като "неуспешен опит за предумишлено убийство", особено пък на таквоз говедо свинско...и у секо село в нашта родина, има поне по един селски касапин, дето знае точно как, че да не се мъчи много гадината...бомба пфффф...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.