Какво си пожелавате за празниците? Шефът на кампанията на Тръмп в Ню Йорк и негов колега-бизнесмен Карл Паладино сподели надеждите си за 2017:

"Обама да хване "луда крава", след като е хванат в сексуални отношения с Херефорд (крава). Той умира преди делото и е заровен в ливада до Валери Джарет"

Джарет е старши съветник на президента Обама. А Карл Паладино, споделил своите пожелания пред безплатния вестник "Артвойс", добавя пожелания и за Мишел Обама, Първата дама.

"Тя да стане отново мъж и да бъде пусната на свобода в Зимбабве, където ще живее удобно в пещера с Макси, горилата."

Меко казано расистките коментари на Паладино, провалил се преди години като кандидат за губернатор на Ню Йорк, предизвикаха бурни реакции сред американците. Паладино обаче невъзмутимо отговори на критиките:

“Мишел мразеше Америка много преди съпругът й да победи. Тя се радваше на всичкото внимание, мултимилионните ваканции, огромния персонал и ползи. Тогава, когато Хилъри загуби, тя и Барак разбраха, че без нея никой нямаше да защити малкото наследство, което оставиха. Тогава Мишел излезе и обяви, че няма повече надежда за Америка. Добре, оставете я да си ходи и да отиде някъде, където ще е щастлива.”

Подобен скандал се разви и по време на онези избори. Тогава Паладино препращаше имейли, които представят г-жа Обама като проститутка. 

Бизнесменът бе един от посетителите на "Тръмп Тауърс", явно търсещ работа в бъдещата администрация на новоизбрания президент.