Бойко Борисов отишъл при своя приятел Петър Москов и му казал:

- Пепи, имам проблем - не мога да понеса чувството, че ще съм извън властта. И затова ти ще ми помогнеш.

- Аз пък как мога да ти помогна? - учудил се Москов.

- Ами, нали си анестезиолог? 

- Да. 

- Сега ще ме приспиш...

- И?

- ...И ще ме събудиш, когато пак ме изберат!

* * *

- Корни, да ти се похваля – видях се с президента, снимахме се...

- И к'во, Румене? Пак ли пред картината "Стадо говеда"?

- Не, бе, не тоя президент - снимахме се пред картината "Иван Грозни убива сина си”.

* * *

Бунтът на имигрантите в Харманли избухнал, след като им е било отказано "да стигнат поне до Немския коледен базар в София".

* * *

Радан Кънев се изнесе от Реформаторския блок, а останалите от блока се нанесоха в Реформаторската къща в Банкя. 

* * *

Методи Андреев отишъл при Бойко Борисов и му казал на чист български диалект:

- Бойко, нали плашихми народа, чи ако не избере Цецка, ши си демонтирами магистралити? 

- Е? 

- За магистралити не знам, но с новия закон за престъпленията на комунизма ши трябва да демонтирами град Димитровград!

* * *

Бившият американски посланик в България Джеймс Уорлик обяви, че напуска Държавния департамент на САЩ и вече ще работи за най-голямата руска юридическа компания. 

Като чул тази новина Волен Сидеров веднага се обадил на Уорлик:

- Абе, Джеймс, мой друг, що не сказал, че си от наш'те, да не правим цирковете в ресторанта?! 

* * *

Тази седмица българската съдебна система доказа, че работи тромаво, но работи - 72 години след падането на монархията, в затвора влиза цар...Цар Киро.

* * *

Обединените патриоти заявиха намерението си пред президента Плевнелиев да сформират експертен кабинет в рамките на 43-то НС. По време на консултациите в президентството, "патриотите" дори са обявили и аргументирали голяма част от своите предложения за министри:

Министър-председател - Динко от Ямбол - Динко е истински патриот и доказа, че е по-достоен за премиер от Борисов - Динко пристига на "горещите точки" по-бързо с АТВ-то, отколкото Борисов с "Авиоотряд"-а; Борисов се съветва с Динко, Динко се съветва със себе си; Борисов знае думата "конграчулейшънс" на английски, а Динко знае цяло изречение - "Гоу бек ту Търки". 

Министър на вътрешните работи - Магдалена Ташева - на този пост се нуждаем не от социолог, а от социопат. Само Ташева може да се справи с отвратителните, долнопробни примати, които бягат от закона в Сирия, с изчадията, канибалите и ислямистката сган.

Министър на външните работи - Илиан Тодоров - основната му цел ще е да обменя опит в антиколониализма с Куба и директно с Фидел Кастро (предложението е направено преди кончината на Кастро).

Министър на здравеопазването - Султанка Петрова - дотам го докараха българското здравеопазване през тези 27 години, че за него вече е време да дойде и Оная с косата...

Министър на труда и социалната политика - Валери Симеонов - ще вдигне минималната пенсия на 200 лева и кабелната - на 40 лева.

Министър на туризма - Волен Сидеров - основната му цел ще е до изборите да възобнови туристическия обмен с... Венеция, Париж, "Варадеро". 

Министър на културата - Бони Милчева - основна цел на водещата на предаването "Ако зажалиш" по тв СКАТ ще е популяризиране на старите градски песни, забрана на чалгата, а оттам и на чалга референдумите и чалга мажоритарния вот, заради който само пак Каракачанов ще може да се намърда... За зам.-министър на културата предлагаме Валентин Касабов - за да има все пак някаква приемственост с предишния министър на културата - Вежди Рашидов.

Министър на правосъдието - Десислав Чуколов - има опит в сферата. Той вече е раздавл правосъдие край софийски клекшоп, в НАТФИЗ, във варненската районна прокуратура и в няколко авиолинии. 

Министър на спорта - Виталий Мутко - само външен човек с опит може от Пиронкова да направи Мария Шарапова." 

* * *

Продължава истерията в САЩ заради избора на Доналд Тръмп за президент. По този повод Тръмп отправи специално обръщение към американския народ: "Скъпи американци, ако не можете да преглътнете моята победа, не забравяйте - всеки има пистолет и може да се застреля!"

* * *

Мелания Тръмп отказа да се нанесе в Белия дом, защото там не било толкова кичозно!