Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

БСП иска да бъде прекратена процедурата за даване на концесия на летище София, обявиха от левицата на трибунка в кулоарите на парламента. Те повдигат въпроса, тъй като чл. 99 на днешния бюджет засяга именно сделката за столичното летище.

"Аргументите са много ясни - не може едно правителство в оставка, а след това и един служебен кабинет да се произнасят по толкова значими въпроси", заяви депутатът Желю Бойчев, говорител на парламентарната група.

Той изтъкна още, че от Столетницата са били против концесията да е 35 години и все още са на това мнение, както и че е редно за толкова дългосрочно решение да се изкажат не правителство и парламент в оставка, а следващите новоизбрани народни представители.

"Ако това не бъде направено, ще считаме, че това е поредната сделка на това отиващо си правителство, че това е поредното предаване на националните интереси, че това е може би цената за подкрепата на г-н Ердоган за Цецка Цачева на последните избори", обяви Бойчев.

Кандидатката на ГЕРБ за президент, която вече продължи работата си като председател на Народното събрание, загуби всички български райони, а в чужбина спечели единствено точно в югоизточната ни съседка.

"Даването на националното летище на турска фирма за нас е пробив в националната сигурност", обяви на финал Бойчев.

Коментари

Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Рускотурската война продължава :)

На наша територия и от нашите продажни политикани.
Gogo Bogo's picture
Gogo Bogo
GogoBogo

Мекерета!

Българи не останаха! Алчни душици, прости сребролюбци!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.