Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Бившият шеф на "Напоителни системи" Георги Харизанов ще съди България в Страсбург, съобщи той в предаването Дикoff по Нова телевизия. Основание за това е задържането му под арест за повече от 3 месеца по донос на анонимен свидетел, който чул в заведение, как Харизанов щял да "бяга при негрите".

През 2013 г. срещу Харизанов и двама души от ръководството на "Напоителни системи" беше заведено дело заради загуби, които държавната фирма понесла, понеже те продали за скрап неизгодно тръби.

Харизанов беше "заключен" до началото на април, след това съдът го освободи, като му наложи гаранция от 7000 лева. На 25 април вечерта той беше пребит пред дома си, като в медиите беше изнесена информация, че бил със счупени ребра и крака.

Нямах нищо счупено, не са ме били и с тръби каза Харизанов. Според него информацията била преувеличена от медиите.

В Красна поляна в района на виетнамските общежития, където живея, нападенията са ежедневие, каза Харизанов.

Харизанов обмислял да съди соцлидера Станишев, защото казал, че с откраднатите от него пари от "Напоителни системи" се финансирали протестите, но адвокатите му го посъветвали да не го прави. То обясни, че е участвал в протестите срещу кабинета "Орешарски" до 4 септември.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.