Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Стоичков вече е дядо. Голямата дъщеря на Камата - Михаела (Мика), роди дъщеря Миа преди часове в Маями. Баща е съпругът на Мика - Айкут, наследник на български изселници в Америка от Шумен.

Михаела съобщи новината със съобщения в социалните мрежи, които гласят дословно следното:

"Благодаря, че избра точно мен за твоя майка, Айки за баща, и всички нас за твое семейство! Перфектна си! Обичаме те Миа!"

Така изглежда постът на Мика за радостното събитие във фейсбук.

По-рано тази година Мика доведе Айкут на бенефиса на Христо Стоичков на стадион "Васил Левски". Малко по-късно двамата се венчаха на скромна церемония във Флорида, където живее все по-голямото семейство на Стоичков.

Наскоро Ицо вдигна сватба пък на малката си дъщеря Христина, която каза "да" на хърватина Лука в Етрополе. Празненството бе белязано от скандал с журналисти, които се оплакаха, че са бити и заплашвани от Стоичков.

Новината, че е дядо свари Ицо в Китай, където той ще играе два демонстративни мача между звезди от Европа и Южна Америка.

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.