Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

 

Оживление се наблюдава в столицата покрай Празника на детето. Въпреки облачното и хладно време стотици деца и родители се събраха в градинката пред Народния театър "Иван Вазов" за да играят, рисуват, изрязват, лепят, пеят, танцуват, свирят на "Детски панаир" организиран от фондация "Easyart".

В същото време в депо "Банишора" творци на графити изрисуваха трамвайни мотриси със своето изкуство. Инициативата е част от кандидатурата на град София за Европейска столица на културата 2019.

По-рано днес бащи протестираха пред Парламента с настояване България да се присъедини към международен документ за повече защита на детските права.

Снимки Николай Николов

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.