Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Христо Стоичков е нападнал екип на вестник "България днес" и пребил шофьора на редакционната, съобщи сайтът на вестник „24 часа“.

Инцидентът е станал до Етрополския манастир, където днес е била сватбата на едната дъщеря на футболиста – Христина, с хърватина Лука Белич. Шофьорът на вестника бил с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна. Той направил опит да избяга и да се спаси като дал газ на задна скорост. Тогава ударил една от колите на гостите на Стоичков.

"Когато пристигнахме, полицай ни насочи към задния паркинг на манастира, където имаше и автобус с гости. Зад нас караше и Стоичков. Не сме излизали от колата. Направих няколко кадъра. След това излезе отвътре и се насочи към нас. Придружаваше го негов приятел. Помолих шофьора да заключи колата отвътре, защото знам за характера на г-н Стоичков. Тогава той му нареди да отключи с доста груб тон. После застана пред колата така, че не можехме да потеглим. Искахме вече да си тръгнем", разказва фотографът на "България днес“.

Тогава легендарният футболист Христо Стоичков започнал да обижда и да псува журналистическия екип. Колегите го помолили да ги пусне. Той обаче им наредил да излязат от автомобила. След това отворил вратата на колата и започнал да бие шофьора с юмруци и ритници.

В един момент, както вратите бяха отворени, шофьорът даде газ и потеглихме назад. Ударихме се в кола на някой от гостите на сватбата", разказва фотографът.

Полицай се опитал да успокои Стоичков, но безуспешно.

След това на място пристигнал екип на "Пътна полиция" заради блъснатата кола. По-късно нападнатите са дали показания в местното районно полицейско управление.

Преди осем години Стоичков нападна фоторепортера Любомир Асенов, когато се опитал да го снима в ресторант в Барселона.

Коментари

 's picture

Captain America

Да бе да...

Аз съм сигурен, че това не е верно. Тоя си е нанесъл побоя сам за да го дават по телевизията. Да бише за някой друг добре. За Ицо това не го вярвам :)
 's picture

Krasimir Kabakciev

Това е благородно деяние - ще каже прокуратурата

Ако приемем, че всичко е така, както е описано, очаквам така наричащата се прокуратура да обяви, че е извършено благородно деяние. На мен ми откраднаха превода на английски език на "История славянобългарска", прокуратурата каза, че това било благородно деяние. Заведох дело срещу прокуратурата, вече месеци не потегля ....
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Не виждам какво те учудва

Западна политика е да се мачка всичко, свързано с "История славянобългарска", защото в нея се набляга на славянските корени на България и българите и на братството ни с останалите славяни и най-вече руснаците. А това са тези, които пишман-интелигенцията днес отрича, както отрича терора, практикуван от турската държава над българите и както отрича историята на икономическия и културен възход на България след 1944-та. Просто не си се вписал в новата идеология. Преведи някой ратнишки нацистки труд от края на 30-тте и ще видиш келепир.
Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

За папараците - никва милост

Стоичков може да е тъпо и просто парче колкото си ще, но тия навлеци не му отстъпват по нищо. А какво става, когато непреодолима сила се удари в неразрушима преграда? Правилно, синини.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.