Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

В една безсънна и кошмарна нощ Тютюневите складове в Пловдив изгоряха. Сградите са паметници на културата - опасността е, че всеки момент могат да рухнат. Съмненията, че опожаряването е било умишлено се засилват - наоколо се носела миризма на нафта, местните хора забелязали синкави пламъци над покривите. 

Пожарът започна около 15 часа вчера, а през нощта вече и четирите склада бяха изпепелени. Вижте как се разгърна огъня през обектива на ВАЛЕРИЯ УШЕВА:

 

Коментари

Лаборант Ваню's picture
Лаборант Ваню
Лаборант Ваню

Требва така да се драсне по една клечица навсякъде...

... на парламента, когато всите са вътре, на "стопанската камара" на оня зализан латентен гей с маминия завод, га си правят купонче, на съда, га празнуват получаването на новия бюджет, на общините, а и по кръчмите в петък и събота вечер. И за няколко дена ще се усети силно подобрение.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.