Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Японския гигант "Нинтендо" загуби 6,4 млрд. долара капитализация, която скочи с над 8 млрд. в началото на месеца. Тогава излезе най-популярната в момента мобилна игра Pokemon Go.

Инвеститорите явно са решили, че играта е дело именно на компанията, която държи лиценза за подобни продукти от японския франчайз.

Всъщност зад Pokemon Go стоят Niantic, чиято също популярна игра Ingress работи на подобен принцип, от нея се ползва и картата, на която се ловят покемони.

СВЕТЪТ СЕ НАДИГА СРЕЩУ... ЗАПЛАХАТА ОТ ПОКЕМОНИ

"Нинтендо" притежава 32% от The Pokemon Company, която партнира на Niantic в играта. В нито един момент от японската фирма не са твърдели друго, логото им не се вижда в играта. Те имат други заглавия и планират още за мобилни платформи, обаче.

Ключови думи

Коментари

Вчерашните новини са много забавни.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.