Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Лидерите на американската Демократическа партия са планирали да саботират доскорошния кандидат за номинация за президент на САЩ Бърни Сандърс, основен конкурент на вече сигурната кандидатка на демократите Хилъри Клинтън.

Това разкриват над 19 000 имейла от сървърите на Националния комитет на Демократите (НКД), по условие неутрален ръководен орган на партията. Те бяха публикувани на сайта Уикилийкс, но има подозрение, че изтичането им е дело на руски хакери, съобщи британският в. "Гардиън".

В много от имейлите се пише подигравателно за Сандърс и поддръжниците му. В други се поставя под съмнение неговата вяра в юдаизма и се коментира възможността да бъде саботиран, като се обяви, че е атеист. 

"Той вярва ли в Бог? Казва, че има еврейско потекло. Мисля, че прочетох, че е атеист. Това може да направи няколко точки разлика с моите хора", пише в един от имейлите неизвестен автор, подписал се само като "Маршал".

Щабът на Сандърс и НКД се съдиха в началото на годината, след като кандидатът бе обвинен, че е откраднал конфиденциална информация за гласоподаватели на Клинтън. В крайна сметка постигнаха съгласие и делото бе прекратено през април.

В изтеклите сега мейли обаче личи, че лидерите на демократите не са останали доволни от спречкването.

Ключови думи

Коментари

ама

ама наистина ли Клинтън е изкала да покаже зъбки срещу основният си опонент в Първичените избори. Ама защо направо не си е направила сепуко ами е планилала победата си. КГБ съвсем изтрещяха.

Радев

Ах как ще се изкефя Тръмп да гътне бабето на изборите...

Уманата и красива Клинтън

Мале какъв елит има ???

Радев е от хората, които, понеже ги кефят искрите, вместо да си купят бенгалски огън, си палят къщата - психопат.

socialen

Олигархията казва кой ще е кандидат за президент, и кой президент. Останаха двама боклуци в надпреварата за Белия Дом, и със сигурност единият от боклуците ще стане следващият президент. Изборът е, както винаги, м/у Чума и Холера. Фасадна Демокрация! Плутокрация!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.