Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Целият руски олимпийски отбор - т.е. състезателите във всички дисциплини - ще бъде изгонен от игрите в Рио де Жанейро следващия месец, съобщава британският в. "Дейли Мейл", позовавайки се на собствени източници.

ПУТИН: В СПОРТА НЕ МОЖЕ ДА ИМА ДОПИНГ

Според тях Международният олимпийски комитет ще накаже всички 387 руски атлети за скандала с поддържаната от държавата допинг програма на Русия. Днес изпълнителната комисия на МОК ще заседава с телеконферентна връзка. Решението се очаква малко по-късно.

ДОКЛАД УЛИЧИ РУСИЯ В ДЪРЖАВНА ДОПИНГОВА ПРОГРАМА

Първо дойде забраната за руските лекоатлети, хванати с допинг, но тогава още никой не очакваше, че подобна съдба може да засегне всички. На 18-и юли независима комисия на Световната антидопингова централа (WADA) откри доказателства, че руското Министерство на спорта и Центърът за спортна подготовка (ЦСП) са подпомагали допинговите програми в руския спорт. Оказа се и че руски лаборатории са фалшифицирали и прикривали положителни тестове на атлетите.

Това даде повод на МОК да започне проверки на допинг проби и на стари олимпиади - от Пекин 2008 и Лондон 2012, на които бяха открити още 45 атлети с допинг. В крайна сметка общо 98 професионални спортисти се оказаха с допинг.

В четвъртък Арбитражният съд отхвърли жалбата на Руския олимпийски комитет и остави в сила забрана за лекоатлетите. В момента се решава дали наказанието няма да е много по-голямо.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Ключови думи

Коментари

Ха дано.

маратонките

Русия навлиза в залез заради Путин, остава им само московията.

Hawaii

Мокри сънища.

Някой пак е напълнил джоба!

25-годишен

Идваме!

ъъ

Ха-Ха-клуб КОЛЗЕТ посралис.Голямо квичене беше,сега мълчат.Че то олимпиада без руснаци е като гей парад без хранениците на Америка за България.

Бате Боко им уреди далаверата и Путкин трябва на ръце да го носи!

socialen

Браво на МОК!

Зaглaвие

18:10 МОК примет решение по спортсменам РФ после выводов международных федераций

mardafi

Те и без това ватенките не взимат медали - боли го некой светофара за тях

кирил

вероятно ватниците ще участват с отборите по голф и бадминтон.за другите има санкции,много са смъркали стимуланти

Протестна мрежа кога ще реагира?

Русокок

Сега без дрога посралис и тръгналис. Също като футболистите им. Абе какво стана с тези момчета? Бастисаха ли ги?

Злой Путин

Гибридните планове на ЦРУ-то, строени с лъжливи показания от някакъв избегалев, опять ударили греду.

ОТАН

Решението на МОК е цивилизовано и добронамерено. Проблемът е, че диваците тълкуват погрешно (като слабост) такова поведение и стават още по-нагли и нахални.

ОТАН

Току-що "По света и у нас" започна с новината за помилването на руските спортисти. Водещите буквално цвилеха от щастие (поредните българи, за които България е втора родина). Преставам да гледам БНТ! Не желая също така чрез данъците да плащам за издръжката на тази медиа!

ъъ

Ти пък кви данъци плащаш бе палячо.Нали от Затворено общество ви плащат в натура.

Голямата далавера

Ще отидат 30 -40 ушанки...

ъъ

И още толкова български жрици на любовта.Поръчай на майка си да ти донесе нещо от Рио.Не говоря за нещо венерическо.

МОСКВА, 26 июл – РИА Новости. Международный олимпийский комитет (МОК) планирует сократить состав российской сборной на Олимпиаде-2016 в Рио-де-Жанейро, в Играх смогут принять участие лишь 40 россиян, пишет британская газета Telegraph. РИА Новости http://ria.ru/olympics2016/20160726/1472838710.html#ixzz4FUP6Q2by

Радев

А аз се чудя що одеве видех Асан Генов яростно да цвили близо до ул. "Козяк"...

"независима комисия на Световната антидопингова централа (WADA) откри доказателства" *** айде да не се лъжем, не са "открити доказателства", а някакъв избегалев руски константин-алекс-мишев си "спомни" небивалици изпод шипковия храст.

RB

Сега можем да пренасочим парите от допинга в атентати. Днес в Германия, утре в други държави.

Зaглaвие

ЦБ оставит рубль без валютных костылей

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.