Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Няколко британски всекидневника обявиха пълното име на убиеца от Мюнхен. 18-годишният нападател, който откри огън в мол „Олимпия“, в града, като уби девет души, а други 27 бяха ранени, се казва Али Давид Сонболи, съобщават "Мирър", "Дейли телеграф", "Телеграф", "Гардиън" и др.

По-рано днес „Билд“ съобщи, че името на стрелеца е Давид С.

Междувременно вътрешният министър на Германия Томас де Мезиер съобщи, че семейството на Али е шиитско, но той може би е приел християнството преди атаката.

„Продължаваме да проверяваме дали не е приел християнството. Във всеки случай родителите му твърдят, че той не е бил религиозен и не е бил свързан с никоя религиозна общност“, казва Да Мезиер.

Министърът потвърди информацията, че убиецът е писал през фалшив фейсбук профил, за да покани хора в „Макдоналдс“, където започна нападението му. Той е открил огън, щом поканените от него, са пристигнали.

Али е стрелял с 9-милиметров незаконен "Глок" и е имал 300 патрона за него. Не е ясно как се е сдобил с пистолета. 

Ключови думи

Коментари

Германия става все по-смешна държава. Снощи за дълги часове бе затворен 6 милионен град, цялата полиция бе на крак, както и медицинският персонал и болниците - а днес - за какво било всичко - някакъв гимназист - депресиран от връстниците си, но регистриран побойник от 2010 г., т.е. от 12 годишната му възраст, решил да се прави на идола си... Брейвик?! С един пистолет! Един пистолет стрелял от три различни места - и моля, психото се казвал Давид, не Дауд, не Али Дауд, а Давид. А, да - бил чел Амок - не на Ст. Цвайг, разбира се, и решил да бъде в амок! Абе тея ептен ни вземат за идиоти, Бе. Брейвик, излизай от пандела вече, че не се трае, батка!

svetlana

Винаги сме се упреквали че сме като стадо овце. Май има и по-зле от нас.

Ъх

Тенденциозно: махаме Али, разкриваме, че е Давид, не е мюсюлманин, ще търчим да доказваме, че е християнин, не е зомбиран ислямист, а просто психически болен от депресия. А може би, едва ли не е и християнин терорист.

самардала

Ако е вярно, че е "приел" християнството /означа да е кръстен в църква/, това момче ще бъде първото, което е подложено на "християнско бойно кръщение" - да убива хора, за да докаже, че е християнин и избивайки непознати /едва ли е знаел каква вяра имат застреляните/ ще отиде къде? По дяволите! Не знам какво изпитват хора, които като пораснали си сменят религията, но изглежда "раздялата" с исляма и приемането на друга вяра е убийствено! Да не се окаже, че "приемането" на християнството е глътка въздух за либералите-атеисти, които загубиха част от безбожния си комфорт!

смърдела

Да бе, "първото". Християните за последно удавиха официално държава в кръв през 2003-та - Ирак.

Новият

Защо се знимават с дребните неща, а не виждате най-важното??? Изпуска се според мен главното - ИДИОТИТЕ, които управляват света отнемат от нас изконните ни права, а ги дават на най-различни ОТРЕПКИ! Я вижте само у нас, колко убийства са станали след някакво умопомрачение!!! Защо не са изолирани до живот в клиники и не се лекуват дори и ПРИНУДИТЕЛНО!!! Зор да не ги обидят, имали права и тем подобни глупости! А нашите права, на нормалните, или май и ние не сме нормални щом търпим и не се борим да се промени законодателството и се вземат мерки! Преди в Норвегия, сега Германия, в САЩ редовно, в Русия също, Франция, Китай...а и ни не изоставаме!!! Срам!!!

Новият

Защо ни знимават с дребните неща!!!??? До каквото и да доведе разследването най-важното според мен е - ИДИОТИТЕ, които управляват света отнемат от нас изконните ни права, а ги дават на най-различни ОТРЕПКИ! Я вижте само у нас, колко убийства са станали след някакво умопомрачение!!! Защо не са изолирани до живот в клиники и не се лекуват дори и ПРИНУДИТЕЛНО!!! Зор да не ги обидят, имали права и тем подобни глупости! А нашите права, на нормалните, или май и ние не сме нормални щом търпим и не се борим да се промени законодателството и се вземат мерки! Преди в Норвегия, сега Германия, в САЩ редовно, в Русия също, Франция, Китай...а и ни не изоставаме!!! Срам!!!

Този

Може и да е по назад в технологиите ,ала новото поколение не прави голяма разлика между "виртуално и реално". Ако 10 -15 години избиваш различни "гадинки" по КОПА , защо да не го правиш и реално. Не са светли нещата за бъдещето. Към това трябва да прибавим и очевидно провалените и безотговорни "национални елити". Ислямска държава е оправданието засега ( има реални полеви условия за НЕ виртуална работа) - утре ще бъде нещо друго.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.