Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

България продължава да води балансирана политика като поддържа непрекъснати контакти на различни нива с турската държава и засега „успяваме да запазим това относително спокойствие”, това обяви премиерът Бойко Борисов, който посети района на Малко Търново и Резово заедно с министъра на отбраната Николай Ненчев, началника на отбраната генерал Константин Попов и главния секретар на МВР Георги Костов.

„Мога да уверя българите, че в момента „Гранична полиция” разполага с кораби в топ три на Европа. Тук се наблюдава цялата екватория - подчерта премиерът. - Упрекът ми е бил изцяло към политиците – тази политика, която се води в последните години в света, няма да доведе до нищо добро”.

Премиерът повтори, че мир с война не може да се гарантира.

"Полиция и военни полагат огромен труд, за да опазят границите на страната. Нашето и тяхното призвание е да направим така, че българите да спят спокойно", добави премиерът.

Той припомни, че е отправил „моите големи съболезнования“ към канцлерката Ангела Меркел и баварския министър-председател за случилото се в Мюнхен.

В тази връзка главният секретар на МВР Георги Костов заяви, че към момента в страната няма конкретна заплаха за терористичен акт.

Ключови думи

Коментари

Затова -- разкарай се от политиката преди да са ти обърнали внимание на приказките. Най-добре веднага, но не по-късно от председателството на ЕС.

За всяка интрига и атака срещу Борисов, изскача Костов. Мястото му беше в затвора, ама още не е късно!

?

Johnny Long USA

Хахахахххх, що ли си мисля, че страх и простотия има само в булгаристан... оставете Европа на мира, живее си с кеф. Още ви миришат краката за там !

И мене ме е страх, и аз съм отчаян.

И мене ме е страх, и аз съм отчаян. От Бойко Борисов.

пл

Не си погледнем нас..ните задници за европа плачеме. Не че не трябва да сме съпричастни. На нашта територия умряха дестки деца по домовете от недохранване и липса на мед. грижи. В заведенията за психо болни мрът като мухи. На първо място по сърдечни заболявания( на никой не му пука) ЕСгледа да си ятраеме и си затваря очите и за корупцията мед. обслужване. Фалшиви избори на КОЙ му пука. Сега ще ни внушават да сме доволни че дишаме колко е страшно в Европа. Ние си загиваме и без бомби. Болните хора знаят какво е ослужването по болниците. Чакаш шестица от тотото да прескочиш трапа. Надежда всяка оставете. Нищо няма да се промени в близките год.

И мене ме е страх, и аз съм отчаян.

И мене ме е страх, и аз съм отчаян. От Радан Кънев най-много!

Нямам никакви претенции за авторство, ама все пак. Сигурен съм, че можете да измислите нещо свое - просто трябва да се напънете. Но ако Ви харесва това, което аз съм измислил - ползвайте го със здраве. Подарявам Ви го.

Помогнаха на Рапоня да смъкне от темето си милиционерската фуражка, навлече той един белгийски костюм, шит в Гоце Делчев - и всички рекоха, ай, какой еврогеец!

свой

Защо те е страх. Да не ти пръсне цвайтера. Страшно си е. Болни мозъци.

Деян

Ами бягай от Европа и се спасявай бе Борисов. то бива да си паникьор, но твоето минава всякакви граници. Не съм сигурен, но допускам, че това нагнетяване на напрежение е наказуемо по смисъла на НК.

Като четеш коментарите на простьовците отдоле неминуемо се питаш - защо му е на свестен и отговорен човек като Борисов да хаби нерви и усилия за такива скотове? Я да остави простьото Пърдан и останалите некадърници да ви вкарат в една война, па да ви поразчистят малко, нали и без това сте големи смелчаци и искате войни на Русия и Турция да обявявате... Ама лошото е, че покрай скотовете и свестни хора ще си заминат. Скотовете всъщност са подла сган и ще се изкарат я хроми, я болнави и няма да идат да се бият, та пак свестните ще го отнесат. Няма спасение от скотовете!

аватароеб

Стаянав,пак ли се нашмърка,говедо?Четеш ли,какви ги дращиш тъдява,овньо?Какви войни,какви хроми и болнави хора се въртят в надрамената ти топка,на която незнайно защо и думаш главЪ?Голямата ти,църна кратуна е най-големия ти враг,мундьо!Да вземеш да я понакажеш малко,с някоя голяма,корава тояга!Малко ще те заболи,но като спреш да биеш надрамената си тиква,знаеш ли колко хубаво ще ти стане!

ГЕРБО

Бате Боко, тука няма нито страх, нито отчаяние, защото всичко младо избяга. Тука ние всички вярваме в тебе и Цвъко и сме готови, дори пожари да гасим, под твоето мъдро ръководство. А ако лично тебе те е страх от това което си направил в Държавата, вземи си под мишка Курррделия и всичко останало и бягайте на Сигурното място! НЯМА ДА ТИ КАЗВАМ КОЕ Е СИГУРНОТО МЯСТО!

Хуйлостан ще да е....

Притеснен по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Клубчето да не ни занимава с глупости, а да съобщи дали тази неделя ще има конгрес на ДСБ-то или ще прескочат един уикенд? Не за друго, ами се притесняваме дали ще преизберат Пърдан ГъЗъ за "лидер" и за следващата седмица...

Тъпичко!

Бойко Цветанов

Бойкооооо...Бойко!Хурка и къделя ти трябват на тебе!Такъв нагаждач си...Б.Б.-банкянската Бриджит Бардо/по Ифандиев/.Мушморок безподобний!

Граничар по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

Гльодам, простьовците много курназ на клавиатурите. Що не ходите на границата да изкарате по един нощен наряд заедно с полицаите, барем да наторите граничната бразда, то друга файда от вазе и без това нЕма.... Ха-ха-ха-ха...

Смешно ли ти е,путьо?

до граничаря

Ей глупак получават по 3000лв заплата за трът ърът по браздата пазят ми дедовия 500 човека. Видя ли ни флота . Адмирала дойде с гумена лодка.

на Бацето му отесня

България , та взе да се изявява кат юропейски гаваритель. Да му е честита номинацията за президент от партия ГЕРБ!

Видимите резултати

Кух ли е или наистина го е шубе от съдебно разследване? Дали президентството ще го спаси? Едва ли.

socialen

Поредните простотии на Борисов. Когато не спи и не плюска, Борисов бълва само простотии.

socialen

Народът не вярва на простотиите на Борисов и не гласува за него освен малобройният, неграмотен, нискоинтелигентен електорат от бедни, провинциални, български пролетарии на Борисов от едва има-няма 13% или по-малко от 1/7 от всички български избиратели.

socialen

Борисов се чуди какво да измисли, за да оправдае Турлюгювеча на Доган, Пеевски, Прокопиев, Кънев, Гоце, Румбата и Кунева - техният човек от времето на Тройната Коалиция, незнайно защо наречен от някои "правителство", което разграби 16 милиарда лева нов външен кредит, които Народът ще връща двойно и тройно с 10% ефективна годишна лихва барабар с малобройния, неграмотен, нискоинтелигентен електорат на Борисов от бедни, провинциални, български пролетарии, които са едва 13% или по-малко от 1/7 от Народа.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.