Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
                         Хубертус Андре

Атентаторът от Мюнхен е действал сам. Липсва всякаква връзка с бежанци, няма данни за обвързаност с "Даеш" ("Ислямска държава").

Това обяви на пресконференция в Мюнхен Хубертус Андре, президент на баварската Дирекция на полицията.

Нападателият, чието име не бе съобщено, но според “Шпигел” е Давид С., преди време е бил пациент в психиатрия със симптоми на депресия. Засега не може да се каже точната диагноза, тъй както тече проверка.

ЕДИН СТРЕЛЕЦ В МЮНХЕН, САМОУБИЛ СЕ Е

При обиска в дома му е намерено ръководство “Амок в главата, защо ученици убиват”.

Той не е бил познайник на полицията. Известно е само, че през 2010 и 2012 г. е участвал в ученически побои, но не се е стигнало до следствие.

Днес е приключила аутопсията на трупа му. Установено е, че се е самоубил с един куршум в лявото слепоочие, тъй като е бил леворък.

Срещу жертвите и себе си е стрелял с 9-милиметров пистолет със заличен номер, и в цевта, и в раницата му са открити патрони.

Приживе той е убил 9 души, осем от които на възраст от 14 до 20 години, деветата жертва е 45-годишна жена.

В болници са постъпили 27 ранени, 10 от които в тежко състояние. Сред тях е 14-годишно момче.

В момента в Мюнхен е спокойно, заяви Хубертус Андре. Според него нямало причина хората да не посещават баварската столица, нито да се въздържат от покупки и разходки.

ЛЪЖИТЕ ЗА МЮНХЕН, КОИТО ЦЕЛИЯТ СВЯТ РАЗПРОСТРАНЯВА

ПРЕЗИДЕНТЪТ ЗА МЮНХЕН: ЦЕЛТА Е ДА СЕ ВСЕЛИ СТРАХ

Очаквайте подробности.

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

ха

а добър ден, като си говорихме по случая с Цвети и гимнастиката, че няма случайни неща...Има томове написана литература как шпионските организации използват помощта на психиатри, за да постигат целите си!

Пистолети и патрони можете да закупите в кварталния супермаркет и на пазарчето на две преки от него. Голям избор и приемливи цени. Не е задължително да сте регистриран в психиатрия, достатъчен е последен брой от "Бюлетин за психично здраве" или екземпляр от "Наръчник на любителя-психотерапевт". Отстъпка за млади лица с ислямско изповедание и азиатска външност. За по-несъстоятелните - брадви, сатъри и всякакви домашна помощни прибори.

Антиеврейски Родолюбец

Когато някой психично болен по траидиция, или по наследство е мюсюлманин, взривява се, стреля, прегазва, убива, веднага включват плочата ислямизъм, тероризъм, и включват абсолютбно всички мюсюлмани в граата терористи. Къде са сега огнените ислямофоби да клеймят еврейският екстремизъм, тероризъм, илиза тях мълчат, радвайки се че евреи са убили. Значи арабин като убие, олелия до бога. Евреин като убие, а наше момче е, не го съдете строго. Защо медиите не кажат произходът му на въпросният Давид С? Или за евреите има или гробно мълчание, или деликатно заобикаляне на произхода на еврейските екстртемисти. Да ви еба и представата ви за добро и зло, представа преобърната наобратно.

За иврита не знам, но в българския има пълен и непълен член и разни там правила.

Nemo

"В Дания мирише на гнило" Хамлет У. Шекспир

Психиатър по "румънския модел" на Пърдан ГъЖъ

И нашите пърданофили сите до един са чалдисани и по дифолт - радикализирани (ДСБ е радикалното крило на БКП). Службите трябва да ги заведат на учет по местоживеене и постоянно да ги профилактират, а трътлестото еврейче Пърдан ГъЗъ следва да се регистрира в европейски мащаб, тъй като често ходи да му рендосват задницата по чужбина...

Ancho-amok

Na miastoto na tozi Bashta sas sninkata na sina si-bih izpadnal v Amok,i tzogava s Kalashnikov shte pozdravia kolkoto se moje poveche LIAVO-LIBERALNI IDIOTI-vsiakakviJURNALISTI;POLITICI i t.n.,sled tova pozdravi shte ima i za drugi

Между подлога и сказуемото не се пише запетая.

Когато един откачалник изтрепе съучениците си, ДАЕШ се изключва, но Брейвик, разбира се, не.

Милосърден

Остава да се отговори на въпроса защо и как психично болен може да се снабди с бойно оръжие и 300 патрона. А, вярно. Германия е свободна и демократична страна.

Снощи не съобщиха ли че е викал алах акбар?

Не

Викал е "аз съм германец". Неприлагането на правила към грешно толерирани едни, довежда до яростно безумие други. По учебник, ма не го четат тия, дето сме ги назначили да управляват.

Топъл хляб

Следиш много рубладжийски чмедии

Снощи си е за снощи, днес има нова инструкция за предсмъртни послания.

Откровен

Не, не е призовавал Алах, а е крещял срещу чужденците, за това има записи, и такива , които искат да се появят на екраните е недостоверно.Вижте колко са германците, има гърци, косовари, предимно чужденци а не гермнци.

Христо

Скърбя за убитите,скърбя и за убиеца.

Па земи си пусни един в слепоочието и ти

Aber natürlich

Обикновен луд, като повечето ганювци.

Лъжи на които само германските офци могат да вярват. Как го извъртяха като последовател на Брайвик, това и в Дудука като беше журналист не го може. Нема такива чупки и врътки.

Една косоварка вчера по телевизора каза че го е чула да вика аллах акбар. Но вече нея не я дават по нито една телевизия. Пълно медийно затъмнение.

За пари източноевропейците всичко "чуват". Чак от Косово.

Така като го гледам на снимката - типичния десен екстремист. Германците трябва да се срамуват че са отгледали този Брайвик.

Bulgaricus

Българските путлеристи веднага виждат конспирация. Истината е, че в психиатрията имаме много такива хора, пропорционално на броя им в населението и хора с чужд корен. В това няма нищо уникално. Да припомним, че всички масови престрелки до сега бяха на арийчета, взели оръжията на родителите си. При тях никой не говореше за "арийския" проблем? Тук не се признава, че един обикновен човек, може да има водещо психическо заболяване, а не религиозен мотив. Затова и путлеристите винаги ще живеят в Булгаристан и ще гледат Ръша Тъдей и ще се вайкат по Руслямска държава. Но въпреки това ще искат да печелят и да работят в Германия, не в Россия.

haha

ФСБ издиват и вербоват психически слаби хора. Дават им оръщие, пари, камиони, и каквото искат и ги пращат на самоубийствени мисии.

Като гледам, конспирация виждат единствено ненормалните русофоби, на които им се привиждат ФСБ-та, вербоване и други неща, за които са чували от мама и тате - доносниците-комунисти.

Ели Попова

Който говори немски език, да потърси информация от германските медииНашите журналисти и анализатори им се привиждат консопирации, но не от доказателства и фактите по даден случей. Да се върди че е емигрант но с немско гражданство, това значи, по законите на Германия, 1. Че е живял повече от 10 години в Германия, 2. Ако е роден там. ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ГОСПОДА ЖУРНАЛИСТИ И ТЛЪСТИ АНАЛИЗАТОРИ, потърсете информация, за да не сте разпространители на невярна информация, Мързел ли е ,или професионален недостатък е трудно да се каже,защото в много случеи са и двете.Видният наш политолог, Огнян Минчев не прави изключение, привиждат му се неща, които просто не са допустими при професионалната журналистическа гилдия , където не съществува куража да се изнасят и най неудобните факти за всяко лице, независимо какъв статус има. Другото, което звучи толкова наивно е, да се твърди, че полицията и медиите прекриват истината. Гн Минчев е все още под наркозата на комунизъма. Дълги години е преподавал тази специялност в софийският университет, където теориите за конспирациите бяха необходими за пропаганда срещу каптализъма. Тъжно е, когато си повярвал в някой, че си е променил мисленето, а се укаже че при него това е невъзможно.

Нескопосано, Ели Попова! А и първо се научете да пишете правилно - пишете "случЕй" и то на две места, което не е случайна грешка. Не е прЕкриват, а прикриват и още, още...

Елито попова препечатва опорни точки, нема време за глупости като граматика и стил. Требе да се яде.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.