Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Стрелба е започнала в мол в Мюнхен, съобщава световните агенции. На мястото има полицейска операция, а районът е отцепен. Съобщава се за 15 ранени, но до момента информацията не е потвърдена. Полицията съобщи, че има и убити, а извършителят е един.

Не е ясно дали става въпрос за терористичен акт или за въоръжен обир.

Свидетели съобщават, че на мястото има и хеликоптер. 

Очаквайте подробности!

Ключови думи

Коментари

По БНТ говорят за повече от един извършител. Успели са да избягат. Има и стрелба на друго място в Мюнхен

Тошо бицепса

ебалсъмго демокрцеата сака жртви важнуто е черусия няма да участва врио

denim58

На теб мозъка ти е като бицепс, а може и по-малък,като едно нещо, с което пикаеш.

На поредния откачен Аллах е почнал да му говори. Няма човешко същество което да може да издържи на ежедневната 5-кратна самохипноза как тлябва да се режат глави на друговерците. Няма и всеки психолог го знае. Науката го е доказала. Практиката също. Защо не забранят тази варварска религиозна практика в Европа е загадка с много неизвестни.

Е друго си е християните да нахлуват в мюсюлмански държави и да ги ограбват. Но накрая исляма им е виновен на такива като теб.

БГ

Случайно да забеляза, че е говорел на чист немски??

Полицията предупреди местните граждани да останат по домовете си. Метрото и някои автобусни и жп-линии са спрени, съобщава агенция "Ройтерс". "Имаше много изстрели, не мога да кажа колко, но много", разказва пред агенцията работещ в мола, който не иска да бъде идентифициран. "Всички хора, които бяха навън, влязоха в магазина и видях един човек на земята, който бе толкова зле ранен, че със сигурност не е оцелял. Нямаме друга информация, просто стоим в складовете".

Когато обясних на едни немци някои основни положения около Исляма, които всеки студент би трябвало да знае, те ми казаха: Знаеш ли, ние те обичаме въпреки непоносимите ти възгледи. При това аз нямам възгледи и говорех само за факти.

беззащитна Германия

хм

защо ли не се учудвам, че в ПЕТЪК отново се прави терористичния акт, както и преврата в Турция, както и почти всички преврати в България. Просто почеркът ясен.

рендето

Цветанов направи за смях Пърданча в Панорама. Обаче накрая с анализа си комуниста Петър-Емил Митев сложи и двамата в малкия си джоб. Впечатлен съм. Имало и умни комунисти.

Развеселен

разликата между интелектите на професор Митев и тези на Цветанов и Кънев е като разликата между връх Олимп на Марс и софийското равно поле, което ражда тикви. Що се отнася до това, че професорът е ярък левичар, всички, които го познават могат да потвърдят това, но ще ви кажа, че той не понасяше простаците от времето на Тато, които го принуждаваха да се пише Петър Митев. Не понася простаци и сега.

Абе

Боже боже как можах да ти се вържа че Цв.Цв. е казал нещо съществено и трябваше да търпя близо 15 минути опити да измъти нещо необятния му ум. Клише след клише и никаква мисъл.

Не знам дали съм прав, но мисля, че

Единствената държава, която има изгода от тези безумия, единствената държава, която многократно е доказвала, че е способна на такива зверства, единствената държава, чиято цел е да разбие Европа, единствената държава, която финансира открито националистическите и фашистки партии в страните от ЕС, която има ресурса да създаде и контролира ИДИЛ, да съчини бежанската криза, като отмъщение и оръжие срещу Цивилизацията и Европа, единствената държава, способна на всичко това е Империята на Злото. Никой друг.

Развеселен

Русия е най-голямата жертва на организацията, за която намеквате - мракобесните наследници на опричниците от ВЧК/КГБ/ФСБ, транснационална уродлива мафия, която мимикрира върху различни идеологии от комунизъм до национализъм с една единствена цел, да смуче кръв и да се храни от нещастията на човечеството!

ясно е

коя е империята на злото. САЩ!

Развеселен

ислямисти или неонацисти няма голямо значение. Има нужда от програмата Prevent на Тереза Мей за цяла Европа и срещу всички радикални движения.

Ама, моля ви се, нека бъдем толерантни и съпричастни. Без значение дали палачите са ислямисти или крайно десни, всички сме човеци. Вярно, че някои човеци са мъртви, но либералната демокрация е жива. Взима своите жертви, но с всяка свобода е така. Браним я демократично, толерантно, мултикултурно. Това са нашите оръжия. На тях разчитаме. И, разбира се, на състраданието на Обама, възмущението на белгийския премиер и други герои от туитър и фейсбук.

Onlooker

Не е официялно потвърдено, но май става въпрос за един човек който е крещял> оставете ме на мира, аз съм германец, л.. турци и т.н. Май става въпрос за откачалник лекъяан във психиатрия.

Развеселен

неонацистите са също толкова откачени колкото ислямисти, просто не е престижно в домашна среда да се дуят с убежденията си. За съжаление с отказа си от патриотизъм либералната демокрация прехвърли национализма на техен терен. Жалко

Onlooker

Официално 8 мъртви, не е яно оше, но единия е май извършителя, който се е самоубил.

Onlooker

Спекулира се, че е последоватен на Откачалника Брейвик.

Емил Станоев

Още от самото начало когато баба Меркел покани тарамбуките ,казах че ще има стрелба и даже малки войни в Германия и не само там. Това е само началото баба Меркел да му мисли.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.