Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Камион се е врязал в множество хора, които са празнували националния празник на Франция - 14 юли, в Ница, съобщават световните агенции.

Поне 30 са загиналите. Съобщава се и за стрелба.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Ключови думи

Коментари

8

Терористичните атаки във Франция се превърнаха в ежедневие. За това, разбира се, имат вина и френската полиция и разузнаване, които очевидно не си вършат работата както трябва.

Полицията?

Най-голяма вина имат самите французи, които превърнаха държавата си в ислямска република. Няма никъде място, на което си поканил мюсюлмани и те не са ти отрязали главата. Вместо да се вайкат да изхвърлят мюсюлманите си без оглед кой от тях какъв е. Ако искат да оцелеят. Ако не - да мрат. Но да бъдат така добри първо да излязат от ЕС и да си мрат сами без да повличат други към дъното. Полицията и разузнаването не могат да огреят навсякъде, след като имаш милиони мюсюлмани в държавата си. Няма как да се случи.

8

Европа вече наистина е под атака отвсякъде! Може би след 100 години на този период в нашата история ще му викат Третата световна война.

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Политнекоректник

Жьо сюи Ница!

Георги Бяндов

Като имаме предвид, че Оланд отказа на американците ТТИП, не е за учудване, че пак Франция е жертва на "ислямска държава" .

Св. Джам.

Трупчета, трупчета.

Като знаем каква е френската ксенофобия спрямо невинни туристи, които ходят там да оставят пари, какво ли им е на "терористите", които трябва да живеят там като последна класа хора...

Без да се премахнат причините, няма как да се премахне тероризма.

mardafi

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

С какъв акъл ги пишеш тези неща. Това, което си написал е отвратително и граничи с безумие. Каква е целта ти?

Решението е просто. Забрана на исляма.

mardafi

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Не казвай "ние" защото само ти си дебил.

Абе ти верно ли бе? Знаеш ли че ако беше написал това в някоя държава, сега щяха да ти чукат на вратата и директно да те водят на съд. А най-лошото е, че от коментара ти лъха силна увереност в написаното.

мОНИ

Хотел "НЕГРЕСКО " СЛЕД БЕЗУМНИЯ АКТ Е ПРЕВЪРНАТ В БОЛНИЦА! Бог да прости загиналите на красивата "Променада"! · НИЦА Една от забележителностите на Променадето е xотел Негреско

edin

Преди дни прочетох изявление на сегашния министър председател на Ирак.Та там той прдлага да се даде ясен сигнал на ислямистите ,като бъдат екзекутирани всички техни последователи ,които лежат с присъди или под подозрение в затворите.С едно уточнение - по целия свят.

ислямът е безкрайното зло

Господин Путин, пратете атомните си бомбандировачи и изпепелете тези земи на злото,, където вирее исляма. Превърнете в радиоактивна пустиня там където има мюсюлмани и джамии! Не толерантност-от тази толерантност виждаме,че ислямът става по -силен и жесток, а отговор със сила-вече е неизбежно. Отговорът на насилието може да бъде само един-военен отговор. На насилието не може да се отговори с толерантност -както искат соросоиди и толерасти.

А защо Путин, а не Обама?

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Радан Кънев 37 мин. · Ница... Символ на забавление, курорт, почивка и Средиземноморския Joie de vivre... Или Ница - родното място на Джузепе Гарибалди. Който без колебание щеше да разстреля всеки свой подчинен, който посегне на невинни цивилни. Не, борбата за свобода и насилието над невинни не са двете страни на една монета, според гледната точка. От гледна точка на общочовешкия морал, на Златното правило, те са пълни противоположности. Бог да прости жертвите и да даде светлина в помрачения живот на близките им. А на нас - сили да се преборим със страха и да не отстъпим свободата си.

ИМА ЛИ В ТАЗИ МЕДИЯ РЕДАКТОРИ И АДМИНИСТРАТОРИ!?ТУК СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ ДРАСКАТ ПРИЗИВИ ЗА УБИЙСТВА !?

Какви призиви предлагаш да има? Отговорът на насилието на мюсюлманите може да е само военен- няма друг начин. Или ище предложиш по соросоидски да простим и забравим, а според теб този терор допринася за мултикултурния диалог, може би? Ти си болен мозък. Войната в европа почна-мюсюлманската сган я запалиха, само той не разбрал.

b.krustev

Има, и те бяха заети да обновяват новината. Това първо. Второ, няма да трием коментари, които призовават за военен отговор на тероризма. Но тези, които призовават за смърт на "всички мюсюлмани", сякаш този не уби и такива, ще бъдат трити.

Аз

Повечето коментари тук са писани явно от недоразвити полуолигофрени със симдрома на Даун ... Вие сериозно ли знаете как да си обличате дрешките от правулната страна?

соросоид

Така де, трябва да проявим толерантност и разбиране

Ислямът следва да бъде забранен, и обявен за престъпление. Още колко доказателства са нужни,че тази човеконенавистна идеология е причината за злото?

Както е в Япония например

mardafi

Точно в целта - вероятно и този твой коментар ще бъде заличен. Това е език на омразата.

Дори и Саудитска Арабия не приема бежанци мюсулмани.

соросоид

Да простим, да забравим, да проявим разбиране, да приемем, че имаме акт, който допринася за мултикултурния диалог и да не отричаме първосигнално културата на другия.

Гечо

Още едно кърваво доказателство че ислямът не е мирна религия. Не че ние на Балканите сме изненадани но толерастична Европа днес изпитва това което ние сме го изпитвали стотици години. Дано най-после проумеят че толерастията е равнозначна в своето безсмислие на ислямският фанатизъм. Европа трябва да бъде изчистена от мюсюлмани, не в хитлеристкият смисъл на това действие но те нямат место не само в Европа, мюсюлманите могат да живеят само с мюсюлмани!

Улрике Майнхов

Айде слагайте френското знаме по профилите, стига сте ривали.

соросоид

Да отговорим на насилието с мощна доза толерантност и строителство на нови джамии!

mardafi

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Може ли да си толкова прост, бе! Млъкни малко, оспамил си целия форум!

Интересното е - когато споменавам исторически факт - как точно Александър Македонски е превзел Афганистан коментара се изтрива - е тогава променете учебниците аз какво съм виновен , че това съм учил.

b.krustev

Коментарът не беше изтрит за това.

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Ей сега ще те изтрия...

Това е атентат и с ужасяващ брой деца-жертви. Няма друг начин, неизбежно е , не може да бъде спрян насрещен отговор-вклч и със силата на атома. След 2 часа се събира съвета за сигурност на ООН. Разбирате ли какво значи. Вероятно в секретното заседание, ще бъде дадено разрешение и за крайния отговор , при определени условия

mardafi

Админа - интересно ми е ако убият твоето дете някаква група мангали дали ще искат отмъщение или толерастично ще си триеш собствените коментари

b.krustev

Не, просто ще отида и ще свърша работата сам, а няма да се пеня по форумите. Но няма да призовавам за смърт на "всички мюсюлмани".

mardafi

По уточненным данным, водитель грузовика ранее задерживался за незаконное ношение оружия и ряд других криминальных преступлений, которые не были связаны с терроризмом.

В Саудитска арабия е забранено строителството на църкви-има работещи християни,, но не се позволява да строят църкви. Същата богата Саудитска арабия не приема бежанци-нито един мюсулманин-бягащ от война не е приет. но насърчават да бягат към европа, и да строят джамии в хп истиянска европа. Мюсулманите следва да бъдат върнати, доколкото е въздмоно, и да се премахнат джамиите, така както в мюссулманска С. Арабия не се допускат църкви

мюссулманска не е на български, но казаното от автора е самата истина, въпросът е, че е илюзорно, просто няма как да стане.Кой и как да ги върне, просто не биваше тези реки от млади мъже да бъдат допуснати, но това нашествие е организирано и целенасочено. И Европа се разпада, взривявана отвътре.

Ъхъ

"Понякога демокрацията трябва да бъде изкъпана в кръв" - Аугусто Хосе Рамон Пиночет Угарте

Пиночет удари комунизма!

Ужас и безумие!

Като чета коментарите ми е ясно защо Франция го е докарала до това положение. Всеки гледа в каквато и да е друга посока, но не и в тази, в която се намира проблема. От страх да не бъде квалифициран някак си или от самоцензура. Или от изкривено съзнание. Проблемът се нарича ислям. Във Франция има милиони, които не искат да бъдат европейци, не искат да бъдат хора и мразят всеки, които не си блъска главата в джамията. При това никой не задържа тези индивиди там. Те имат най-демократичното право на света - да напуснат. Но не напускат. Сред тях има потомствени безработни, които живеят на помощи. На помощи платени от тези, които убиват. Няма как някой, който чете четиво, в което неверниците или трябва да приемат исляма или да умрат да допринесе с нещо за цивилизацията. Той е нейн враг. Масово коментари търсят оправдания за извършителя и обвиняват жертвите. Тези, които оправдават подобно нещо са изроди и боклуци. Когато оправдавате изродщината, вие сте нейни съучастници. За вас животът на едни европеец, който работи и създава не струва нищо. Може би, защото вие сте нищосъздаващи дупки на човечеството. На Земята има сигурно милиард хора, които са бедни, но не убиват и не правят подобни изродщини. Защото се чувстват хора. Ако вие не се чувствате такива - използвайте най-демократичното си право да напуснете цивилизацията. При всичките й проблеми все пак вие не сте избивани като кучета. И ако аплодирате подобно избиване нямате място сред нормални хора.

mardafi

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

/Не/Развеселен

трябва да се види дали атентаторът е от Даеш или Ал Кайда, но тоя път няма да стане нито с разговор за мулти-култи, нито с дежурното заклеймяване на исляма. То се видя, че тези убиват и мюсюлмани без да им мигне окото. Трябва да се пресече финансирането на тези групировки, по банков път, да се сложи край на търговията с жени, оръжия, дрога, слонова кост, рогове от носорози и кожи на редки видове, на антики. Всичко е синджир марка и ако напосоки гледаме нещата, нищо няма да постигнем. Да се провери кой реално стои зад Даеш и да се разбере какво искат тези хора. Имам известни подозрения за силата, която ги движи тези събития, дано не съм прав...

Силата която ги движи да не е Русия.Нямаш доказателства и затова не я споменаваш или те е страх?Не си чел достатъчно.

Евгений Лайнофф

Във Франция либералната демокрация вече цъфна, върза и сега се берат плодовете. Берекет, както се казва.

Вуйчо

Путин е виновен!Вашта м..а еврогейска!

Социалисти толерират ислямистите, инак не могат да печелят избори в Европа

Дето вика Слънцето, никак не са приятни тея работи.

Комунистоебач

Крастев трябва да помолим бате Оги да ти бие дузпата

b.krustev

Давай!

радикален ислямист

Франсетата са виновни, радикализираха ни и ни нахъсаха, първо със зверствата на колониалната им политика, а после - с расизма и ксенофобията си.

Bulgaricus

Франция пося ветрове в половин Африка и в Тунис и сега ще жъне бури. В случилото се и в това, което тепърва ще се случва няма нищо неестествено.

mardafi

Око за око , зъб за зъб - това е от дебелата книга - време е да си отмъстим

b.krustev

Това и в Корана го пише...

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.