Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Черна гора днес подписа протокол да се присъедини към НАТО като 29-а членка на алианса.

Подписи под документа сложиха министър-председателят Мило Джуканович и външните министри на страните от алианса.

Бившата югославска република ще стане пълноправна членка на НАТО, когато всички съюзни държави ратифицират акта на присъединяване. Дотогава нейните представители ще участват в заседанията на НАТО, без да могат да гласуват.

Церемонията по подписването се състоя в началото на двудневна среща на външните министи на алианса, която започна днес в Брюксел.

"Това не е краят на пътуването, а началото на нова глава в сигурността на Черна гора", каза генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

"Интегрирационният процес на нашата страна в НАТО не може да бъде спрян и няма алтернатива", каза Джуканович. Той добави, че влизането на Черна гора в НАТО ще допринесе за "укрепване на стабилността и сигурността на Балканите и отвъд тях".

НАТО покани Черна гора да се присъедини на 2 декември 2015 година. Столтенберг подчерта, че днешният протокол е признание за политическите и военни реформи, които страната е извършила през последните десет години и които трябва да продължи.

"България винаги е подкрепяла политиката на отворени врати на НАТО и ще продължаваме да я подкрепяме", каза българският външен министър Даниел Митов. "Ние ще очакваме и други държави да се присъединяват към НАТО постепенно... По техния път на евроатлантическа интеграция България ще положи всички усилия да им помогне, както помагаше и на Черна гора".

"Регионът с присъединяването на Черна гора към НАТО става по-стабилен, а ние се стремим именно към това", добави той. "Ние сме доволни, че в периоди на геополиическа нестабилност и несигурност НАТО е притегателна сила за държавите от региона".

Коментари

И тези си го начукаха

ай стига бе

Няма как все пак не са гейове като теб

вън Русийо

12 художници от град Варна нарисувахме с думи Русия … ---------------------------------------------- Текста беше показван пред Община Варна 31 дни и беше харесан от 2316 варненци. Ще изнесем отново текста... ... (изпрати на приятел) *** РУСИЯ – ОСВИЕНЦИМ НА ЧОВЕЧНОСТТА ---------------------------------------------- А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! РУСИЙО, ТИ “ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО”, РУСИЙО, ТИ ВРЪХ ЕВЕРЕСТ НА ТИРАНИЯТА, РУСИЙО, ТИ *“ГУЛАГ” НА СВОБОДАТА, РУСИЙО, ТИ КРЕМЪЛ НА ПАЛАЧИТЕ, РУСИЙО, ТИ АЛЧНА МАСТИЙО, РУСИЙО, СРУТИ СЕ ЗАВИНАГИ УТРЕ В РАННИ ЗОРИ ! РУСИЙО, ЗЕМЬО БАНДИТСКА ! РУСИЙО, ЗЕМЬО ОБСЕБВАНА И УБИВАНА ОТ СВОИТЕ ЦАРЕ И БОЛШЕВИШКИТЕ БАНДИ… РУСИЙО, ТИ РОДЕН ДОМ НА КРАДЦИТЕ, ТИ САТАНИНСКАТА, ТИ ПОДЛАТА, ТИ ЛУКАВАТА, ТИ ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА, ТИ, РУСИЙО, ВРАГ НА ЧОВЕЦИТЕ ! А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! ТРИЖДИ ДА СИ ПРОКЪЛНАТА ОТ БОГА, ТИ, РУСИЙО – САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ … А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! ОСТАВИ НИ НА МИРА, РУСИЙО – МАЙКА НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА … А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! ТИ РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО, ТИ РУСИЙО, СССР НА НАСИЛИЕТО, ТИ РУСИЙО, ЧЕ ГЕВАРА НА ГЛАВОРЕЗИТЕ. ТИ РУСИЙО, КРЕПОСТ НА ТЕРОРИЗМА ! ТИ РУСИЙО. ИЗВЕРГ ОТ ВЕКОВЕ… А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! УДАВИ СЕ ВЪВ ВОДКА, РУСИЙО АЛКОХОЛИЗИРАНА ! ДОИЗПИЙТЕ СИ ВОДКАТА, РУСКИ СВИНИ И СЕ ИЗМИТАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ! КЪШ, КРАДЛИВА ПАПЛАЧ ! СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ, РУСКИ БАНДИТИ ! ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА НИ КРЕМЪЛСКИ МАФИОТИ, ВЪН ! РАЗКАРАЙТЕ СЕ, ИЗРОДИ, И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ ! НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ, ТЕ ПРЕЗИРАМЕ, ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА, РУСИЙО ! ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ, ИЗВРАТЕНА РУСИЙО – ПОБЕСНЯЛА КУЧКО КРАСНАЯ… А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! РУСИЙО, ТИ МУТРО ДЕГРАДИРАЛА, СРУТИ СЕ УТРЕ ДО ОСНОВИ, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ! АМИН ! ———— пп БОГ ДА ЗАСИТИ С КАМЪНИ ЛАКОМИЯТА И АЛЧНОСТТА на крадците, простаците, тъпаците, гащниците, селяндурите – РУБЛОФИЛИ, членове на партиите : БСП, ДПС, АБВ, АТАКА – ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ… ! -------------------------------------------------

И как си го начукаха чукльо.

###

Важното е да си верваш.

Маринова

Добре дошли!

МОНИ

Дефицит бюджета РФ за 4 месяца 2016 г. составил 4,7% ВВП, за апрель - 8,6% ВВП - Минфин ДЕФИЦИТЪТ ДЕБЕЛЕЕ:)

Европейските държавни или правителствени глави са обвързали вдигането на санкциите с пълното изпълнение на споразуменията от Минск. Досега това не е станало, заяви комисарят по външна политика на ЕС Върховният комисар на Европейския съюз за външната политика Федерика Могерини очаква санкциите срещу Русия за действията и в Украйна да бъдат подновени през юли, предаде Ройтерс.

мда

това е добра новина.

вуйчо

Имало още абдали.

Фатмак

Винаги има.

??

??????

Бонев

Значи можело да се прави бизнес и с комунистите-CV на Мило Джуканович.

Фатмак

Е, начи Крим ще си остане руски.

даката

и тия го начукаха на джуджето

Не е

Черна гора още не се е присъединила към НАТО, защо подвеждате със заглавието? Подписан е само протокол, предстои ратифициране от парламентите на всички сегашни 28 членки на пакта.

Тошо Бицепса

натуто става оше пояко брао

Първо, мутрите не пишат оше, а o6te. И второ, те са русофилчета.

одобрявам

Това е добра новина,сигурността се увеличава.

ПОСТ

Ей такива новини им бъркат в здравето на русофилистиците! Иде ред и на Сърбия! А когато и Русия влезе в НАТО - в България няма да има русофили. И тогава, тогава ще натикаме последните русофили в резервати и ще ги показваме като фосили от Юрския период на Земята!

Комунистите путлеристи вият на умряло

12 художници от град Варна нарисувахме с думи Русия … -------------------------------------- Текста беше показван пред Община Варна 31 дни и беше харесан от 2316 варненци. Ще изнесем отново текста... ... (изпрати на приятел) *** РУСИЯ – ОСВИЕНЦИМ НА ЧОВЕЧНОСТТА ------------------------------------- А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! РУСИЙО, ТИ “ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО”, РУСИЙО, ТИ ВРЪХ ЕВЕРЕСТ НА ТИРАНИЯТА, РУСИЙО, ТИ *“ГУЛАГ” НА СВОБОДАТА, РУСИЙО, ТИ КРЕМЪЛ НА ПАЛАЧИТЕ, РУСИЙО, ТИ АЛЧНА МАСТИЙО, РУСИЙО, СРУТИ СЕ ЗАВИНАГИ УТРЕ В РАННИ ЗОРИ ! РУСИЙО, ЗЕМЬО БАНДИТСКА ! РУСИЙО, ЗЕМЬО ОБСЕБВАНА И УБИВАНА ОТ СВОИТЕ ЦАРЕ И БОЛШЕВИШКИТЕ БАНДИ… РУСИЙО, ТИ РОДЕН ДОМ НА КРАДЦИТЕ, ТИ САТАНИНСКАТА, ТИ ПОДЛАТА, ТИ ЛУКАВАТА, ТИ ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА, ТИ, РУСИЙО, ВРАГ НА ЧОВЕЦИТЕ ! А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! ТРИЖДИ ДА СИ ПРОКЪЛНАТА ОТ БОГА, ТИ, РУСИЙО – САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ … А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! ОСТАВИ НИ НА МИРА, РУСИЙО – МАЙКА НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА … А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! ТИ РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО, ТИ РУСИЙО, СССР НА НАСИЛИЕТО, ТИ РУСИЙО, ЧЕ ГЕВАРА НА ГЛАВОРЕЗИТЕ. ТИ РУСИЙО, КРЕПОСТ НА ТЕРОРИЗМА ! ТИ РУСИЙО. ИЗВЕРГ ОТ ВЕКОВЕ… А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! УДАВИ СЕ ВЪВ ВОДКА, РУСИЙО АЛКОХОЛИЗИРАНА ! ДОИЗПИЙТЕ СИ ВОДКАТА, РУСКИ СВИНИ И СЕ ИЗМИТАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ! КЪШ, КРАДЛИВА ПАПЛАЧ ! СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ, РУСКИ БАНДИТИ ! ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА НИ КРЕМЪЛСКИ МАФИОТИ, ВЪН ! РАЗКАРАЙТЕ СЕ, ИЗРОДИ, И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ ! НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ, ТЕ ПРЕЗИРАМЕ, ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА, РУСИЙО ! ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ, ИЗВРАТЕНА РУСИЙО – ПОБЕСНЯЛА КУЧКО КРАСНАЯ… А Н А Т Е М А, РУСИЙО ! РУСИЙО, ТИ МУТРО ДЕГРАДИРАЛА, СРУТИ СЕ УТРЕ ДО ОСНОВИ, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ! АМИН ! ———— пп БОГ ДА ЗАСИТИ С КАМЪНИ ЛАКОМИЯТА И АЛЧНОСТТА на крадците, простаците, тъпаците, гащниците, селяндурите – РУБЛОФИЛИ, членове на партиите : БСП, ДПС, АБВ, АТАКА – ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ… ! -------------------------------------------------

иван

Сръбският излаз на море отиде в ръцете на НАТО.

Фатмак

След такива новини "на умряло" вият единствено честните хора. Вкарването в НАТО на шайка престъпници, каквито са управляващите из маломерните бивши югославски републики ме радва толкова, колкото и подкрепата за една мутра (Борисов) от организатор на данъчно пристанище (Юнкер). НАТО и ЕС са прогнили отвътре криминални институции без грам ингегритет и почтеност. Политбюро беше точно толкова гнусно.

71

"лаборант Ваню", простотията при словесното ти изразяване разкрива всяко твое дегизиране. Присъединяването на Черна гора към НАТО има своята символика. Ако беше по-ерудиран изследовател на историята на Русия, щеше да знаеш, че княжество Черна гора е съюзник на Русия във войната срещу Япония през 1905 г. И когато Русия сключва мирен договор с Япония, руските надменни глупаци забравят да включат като страна Черна гора. Ти със сигурност не знаеш този исторически факт, но черногорци, очевидно, са злопаметни!

Хан Тукту

Пред империята на злото се затвори и последното прозорче на Ядран.

Малееее..,

Те,сега ще видят черногорци-кон боб яде ли????

Ulian

Дали НАТО не се сдоби с още един Кремълски подарък - Троянски кон по подобие на България.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.