Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

СТЕФАН МИЛАНОВ

Главният прокурор Сотир Цацаров коментира днес пред Клуб Z твърденията на следовател Бойко Атанасов, че е обект на незаконни СРС.

„Мога да гарантирам само, че при това ръководство на прокуратурата, спрямо колегата Атанасов не са прилагани СРС. Такъв факт не ми е известен“, каза Цацаров.

СЛЕДОВАТЕЛЯТ, ЗАГОВОРИЛ ЗА "ШПИЦКОМАНДА НА ЦАЦАРОВ", ПОДСЛУШВАН НЕЗАКОННО

                              Бойко Атанасов

Както Клуб Z писа вчера, следователят, прочул се с изявлението си за шпицкоманда в прокуратурата под ръководството на Цацаров, показа удостоверение от Бюрото за контрол на СРС. В него институцията, оглавявана от Бойко Рашков, пише, че спрямо Атанасов е прилагано специално разузнавателно средство с поне две нарушения – не е написано за какво престъпление ще го следят, и разрешителното е издадено от ръководител от Софийския окръжен съд. Като магистрат Атанасов може да бъде подслушван само с подпис на шефа на Софийския градски съд или оторизиран негов заместник.

На въпрос на Клуб Z ще провери ли прокуратурата тези твърдения, Цацаров отговори, че съгласно процедурата по закон, ако пристигне писмо от председателя на Бюрото за контрол на СРС, те непременно ще направят проверка. 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.