Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Последен бе Крис Корнел. Който буквално онзи ден изстърга, изчегърта из дълбините на дращещата си мисисипска бленда (макар и роден "малко" по на север в Сиатъл) тази песен... В памет, разбира се, на създателя й. Принс Роджърс Нелсън.

СМЪРТТА НЕ ИМ ОТИВА

Крис обичайно изпълнява Nothing Compares 2 U по време на турнета, няма причина да не го направи и в Пловдив на 10 май. Иначе бившият вокалист на "Саундгардън" и "Аудиослейв" бе сред първите, които така изразиха  почитта си към Принс и пусна своето изпълнение.

Песента, разбира се, има напълно религиозен статут от 1990 г. заради изпълнението на ирландката с бръснатата глава Шиниъд О'Конър. Текстът, музиката, изпълнението на Шиниъд - всичко на това парче му е гениално. До степен, че към днешна дата Шиниъд води жалко съществувание, смазана от славата...

The Family - така се казва иначе страничният проект, създаден от нисичкия принц, да изпълнява някакви негови си фънк-шегички. "Фамилията" издава единствения си албум през далечната 1985 г., в който фигурира и това парче. Дори не е сред хит синглите на албума...

Чак през 1991 г. официалните издатели на Принс от Warner Bros издават вариант с негово изпълнение на живо. В рамките на някакъв "дъ бест".

Дами и господа, Принс!

Ключови думи

Коментари

Фен

Благодаря!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.