Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Сперникът на Кубрат Пулев в боя на на 7 май в Хамбург Дерек Чисора отново се опита да подразни българина с изявление пред медиите, съобщи "Гонг".

„Тъкмо се връщам от Калифорния, където имах фантастичен тренировъчен лагер и страхотни спаринг-партньори. Гледам напред към боя и мисля, че ще нокаутирам Пулев“, заяви Чисора.

„Пулев винаги е бил протежиран. Опонентите му са били боклуци, а боевете му – смешни. А срещу Кличко беше бит много лошо. Пулев няма идея как да се бие. Изобщо не съм притеснен.

Казвам ви – той се е боксирал само срещу слаби съперници. Най-добрият от тях е Томи Томпсън (смее се). Аз съм се бил с Дейвид Хей, с Фюри, с Виталий Кличко. На 7 май той ще бъде изненадан. Нещата изобщо няма да се получат за него“, заяви в типичния си провокативен стил, роденият в Зимбабве боксьор с британски паспорт.

КОБРАТА БИХ СЕ СБИЛ С ЧИСОРА И НА УЛИЦАТА

Чисора публикува видео в Туитър от тренировка с послание: "Идвам за теб, бъди готов."

Отговорът на най-добрия български боксьор при професионалистите не закъсня.

"Нямам търпение да те посрещна на ринга. Внимавай и бъди готов", написа той в социалните мрежи.

Двубоят между двамата ще е в Барклейкард Арена, Хамбург, Германия, на 7 май.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.