Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Както се очакваше, княжеското семейство на Монако начело с принц Албер II бойкотира филма "Принцесата на Монако" (Grace of Monaco), с който се откри фестивалът в Кан.

Така фамилията изрази недоволството си от това как е показан образът на покойната принцеса Грейс Кели - известна холивудска актриса преди женитбата си, чиято роля изпълнява Никол Кидман. Принц Албер нарече филма "фарс", но и честно си призна, че е гледал само рекламния трейлър, а не целия филм. "За мен това беше достатъчно, за да си направя извод за филма, който представлява пълна измислица и преследва само комерсиални цели", заяви той.

На свой ред Никол Кидман охарактеризира създадената ситуация като "печална" и отказа да коментира повече. На всичкото отгоре бойкотът на династията Грималди не беше широко подкрепен нито от други аристократични семейства в Европа, нито от кинематографистите, нито от публиката.

В края на краищата откриването на поредната "Златна палма" започна със стандартното, но както винаги впечатляващо дефиле на знаменитости в скъпи рокли по червения килим, който по традиция застла стъпалата на фестивалния дворец. В приповдигнато, макар и леко нервно настроение, се появи и самата Никол Кидман, чието присъствие украси премиерата на "Принцесата на Монако", който обаче дори не е в конкурсната програма на феста.

 

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.