Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Спортист №1 на България за 2015 г. Габриела Петрова е с положителна допинг проба за лекарството мелдоний, станало популярно след признанието на Мария Шарапова на 7 март, съобщи в. "Сега".

Лекоатлетката първоначално е искала отваряне на втората проба, но впоследствие се е отказала. Пробата е взета през февруари. Петрова възнамерява да обжалва с аргумента, че е вземала мелдоний преди края на миналата година, когато още не бе в листата с непозволени препарати на Световната антидопингова агенция (WADA).

Повече от 123 са положителните проби за лекарството за сърце от началото на годината. Болшинството от тях са спортисти от Русия и бившите съветски републики. 

Очаквайте подробности.

Ключови думи

Коментари

Брей, и на нея й спаднал магнезият...

като нема парички за западни лекарства и лекари или губиш, или те фащат с допинг.

А Шарапова като имаше?

аа

Всъщност това лекарство представлява евтин начин за разкриване на руски шпиони по света.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.