Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)
Ключови думи

Коментари

Как така Радан Кънев не казал нещо по въпроса Или него го интересува само да плюе по ГЕРБ всеки ден

Ако се намери някой да му плати, ще плюе и по ЕС

Убийците не са народ, нито верска общност. Те са просто престъпници

Същевременно знаем, че и ксенофобията не е отговор. В България живеят хора от много етноси и вероизповедания. Омразата няма да ни даде сигурност, но тъкмо от омразата ще се възползват групи с нечисти намерения. В тези смутни времена един от начините да бъде опазен човешкият живот е солидарността с невинните, каквито и да са те. Отхвърляйки това безумно насилие, при което страдат невинни, ние оставаме привърженици на универсалния идеал на хуманизма. Дълг на цивилизования човек е да запазва здрав разум и да прави разлика между невинните и терористите. Убийците не са народ, нито верска общност. Те са просто престъпници. Трябва да бъдат спрени с цялата сила на цивилизования свят, за да бъдат защитени мирните хора от всички народности и религии. Без значение е дали тероризмът е държавна политика или лудост на по-малка организация. Човеконенавистните идеологии, неминуемо водещи до атентати срещу невинни, следва да бъдат изкоренени без излишна сантименталност.

висок

Точно така, прибирайте мъслита, давайте им пари без да работят, стройте им джамии, говорете за мулти-култи-расти..... Европа има само няколко месеца в опит да се спаси от унищожение на европейската цивилизация! Ако от утре не започне с огън и кръв да се чисти от тези орди нашественици..... ще изчезне от картата. Не знам Хитлер ли ще се казва новия спасител на Европа.... но вече е роден, дано го осъзнае по-бързо!

Тази цивилизация е безвъзвратно загубена за теб. Марш при Великия Монгол!

Браво на всички рибоци. Висок... най-голям рибок!!

Ами след експлозията изглежда доста по-добре, отколкото София без експлозия.

София изглежда така заради 26-годишното И управление от "десни" кметове (от СДС и Герб). Просто София има късмет, че до сега не си е избрала кмет от ДСБ.

Паниката е Брюксел е огромна. И това го направиха някакви "миризливи" мюслита. Представете си какво ще бъде, ако руснаците тропнат в Брюксел с искане да им се пречи за опазване на рускоговорящите украинци.

Ами представям си го.

Ще се насерат

Мюсли, расти, масти - важното е, че еврогейската полиция ги хваща и това са някакви отчаяни финални напъни на тъповати лузъри.

Примери тук и Факт ,че терористите и руските политици и хибридните тролове ИМАТ ЕДНА И СЪЩА ЦЕЛ-ДА НАПАДАТ ЗАПАДА И ДА СЕЯТ ПАНИКА И СТРАХ! Няма да стане!

НАСРАХТЕ СЕ!

Путин В.В.

Так вам надо!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.