Привърженици на "Атака" свалиха знамето на Европейския съюз в центъра на София и го стъпкаха. Това съобщи сайтът на Канал 3. Флагът бе свален от пилоните пред НДК, където се събират феновете на Волен Сидеров за традиционното си шествие по повод 3 март.

"Долу гейевропейският съюз!", "Долу НАТО!" , скандираха привържениците на "Атака".

Според тях в центъра на София няма място за друго знаме, освен за българското.

Същевременно обаче за пореден път по време на свое мероприятие "Атака" развя руското знаме. 

"Трябва да започнем народна подготовка за излизане от НАТО и бърз съюз с Русия. Само това може да ни спаси от ужасяващата вълна мигранти. Готвят България за бежански лагер. ЕС ще се разпадне скоро и първо ще изрита държави като България и Румъния. Ние трябва да изпреварим това и да се ориентираме към евразийски проект. Танковете на американците не са за защита, те са, за да пазят колониалната власт".

Това заяви Сидеров в типичен стил. 

При появата си Сидеров бе посрещнат с одобрителни възгласи. При тръгването на шествието стотици симпатизанти на "Атака" скандираха името и го обявиха за новия Левски. Възрастна симпатизантка на "Атака" дари Волен с питка. Други загрижено го зовяха да се пази и да си вземе охрана.

Очаква се при руската църква в шествието да се включи и депутатът от Руската дума  Николай Валуев, бивш световен шампион по бокс. Валуев е от управляващата партия "Единна Русия".

Очаквайте подробности