Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Руската мегазвезда с български корени Филип Киркоров ще осъществи кратка, но съдържателна инвазия у нас през лятото. Слава богу, ще го направи не с танкове, а посредством песни и танци с 4 концерта в Бургас, Варна, Велико Търново и София, съобщиха от София мюзик ентърпрайсис.

Спектакълът "Другой" е грандиозен като визия, техника и замисъл. В шоуто е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти. Сцената е на 6 нива, а един от най-атрактивните моменти в програмата е превъртането на Киркоров на 360 градуса в метална центруфуга, подобна на космически модул. По време на шоуто Филип и балетът му сменят над 20 визии. Мултимилионното шоу "Другой", сравнявано по пищност, мащаб и класа с концертите на Мадона и Лейди Гага, е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма, създавана от Филип Киркоров.

Киркоров е най-продаваният руски изпълнител за всички времена и никога не пропуска да спомене, че сърцето и душата му принадлежат на България. Роден е на 30 април 1967 г. във Варна в артистичното семейство на български певец от арменски произход и рускиня, които скоро след това се мести в СССР.

Артистичната му кариера се отличава с триумфални победи, скандали, престижни награди и изпълнения на известни световни сцени — Madison Square Garden, Friedrichstadt Palace, Grand Theater, Jubilee Theater, Taj Mahal, Roy Thompson Hall, MGM Grand, както и в прочутата Карнеги хол в Ню Йорк.

Ето и датите за турнето на Филип Киркоров в България: 28 юни (Бургас, Летен театър), 30 юни (Варна, Летен театър), 3 юли (Велико Търново, ДКС), 5 юли (София, НДК).

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.