Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Неуморният "Хеви кметъл" Цонко Цонев организира томбола с билети за предстоящия в края на юни фестивал "Каварна рок". На следващата софийска спирка с пътуващия си рок музей той ще връчи на фенове няколко безплатни пропуска за събитието, което традиционно събира на стадион "Калиакра" хиляди дългокоси почитатели.

Андрей Слабаков с Ернестина Шинова, Наско от "Б.Т.Р." и още куп приятели ще бъдат на 9 май в столичен рок бар, където градоначалникът ще изложи колекцията си от лични подаръци от легенди като Deep Purple, Doro Pesch, ZZ Top, AC/DC и мн.др. В продължение на две седмици всеки ще може да види експонати като китарата на Manowar, с която групата изпълни българския химн в метъл вариант, златния албум на Deep Purple - Burn, издаден само в 50 екземпляра в цял свят, прототипа на паметника на Рони Джеймс Дио, златен диск на ZZ Top с автографи и т.н. Всички присъстващи ще участват в томбола за билети за "Каварна рок 2014".

Тази година фестивалът е на 27, 28 и 29 юни, на сцената ще излязат Helloween, Europe, Krokus, Sabaton, Gotthard, китаристът на Ози Осбърн Гас Джи и мн. др.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.