Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Остават броени дни до 13 май, когато официално на пазара ще излезе посмърния албум на Краля на попа Майкъл Джексън XSCAPE, но парчета от него се появяват в мрежата със завидно постоянство. 

След представената миналата седмица Love Never Felt So Good в интернет цъфна и трети трак от албума, с чието издаване се занимава продуцентът Timbaland. Оригиналното заглавие на песента беше She Was Lovin' Me, автор на музиката е Кори Руни, а самата композиция е записана през 1999 г. и трябвало да излезе в десетия студиен албум на Майкъл Invincible. Но, по волята на съдбата, парчето получи съвсем друго име - Chicago, и излиза доста по-късно от планираното. Продуцентът е придал на песента съвременно звучене. И макар тя да не напомня особено силно за класическия Майкъл Джексън, тя дава възможност да си представим как би звучал днес Кралят, ако беше жив.

Ето и линк към страницата, където можете да чуете парчето: http://www.huffingtonpost.com/2014/05/05/michael-jackson-timbaland-chicago_n_5269061.html

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.