Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Полицейска акция по сигнал за наркоразпространение в училище в Костенец завърши с повече от странни резултати, разказаха източници на Клуб Z. Излиза, че почти целият град е затънал в отчайваща наркомания.

Според разказа на запознати миналия вторник събитията се развили в следната последователност:

Полицаи получават сигнал, че се разпространяват забранени вещества в едно от двете средни училища в града и веднага реагират. Намират два пакета с бяло прахообразно вещество, което при полевите тестове реагира на амфетамин.

Ченгетата се насочват към домовете на заподозрените двама главни участници - ученици. Не са изненадани, когато там откриват още по-внушителни количества от веществото, което моментално също реагира на амфетмин.

Докато пребледнелите тийнейджъри осъзнават, че нещата май не отиват на игра, ченгетата се озадачават, че изобилието от дрога много прилича на брашно и мирише на брашно.

Затова отиват в най-близката бакалия, купуват 1 кг брашно, което... категорично също реагира на амфетамин.

Интересно е, че резултатите са от използвани 4 различни вида полеви тестове - едни се напръскват върху обекта на изследване, в други той се потапя и т.н.

Полицаите нямат отговор на случката, само се знае, че учениците заявяват, че организирали всичко "на игра" - взели брашното, за да се направят "на отворени" пред съучениците.

Според ченгета или полевите тестове не са наред, или в брашното има какви ли не съставки, които объркват лакмусите. Известно е например, че като страничен ефект амфетите потискат чувството за глад, затова и навремето България беше най-сериозният производител и износител към воюващи "братски" страни от Третия свят.

"Има такъв случай. Трябва обаче да се каже, че полевите наркотестове винаги се ползват само за първоначален ориентир", потвърдиха от Областната дирекция на МВР-София.

Оттам ни казаха още, че откритите вещества са пратени за физико-химичен анализ в Националния институт по криминалистика и кримонология на МВР.

Няма повод за паника и със сигурност няма опасност за хората, увериха ни от ОДМВР.

След като излязат резултатите, най-вероятно образуваното досъдебно производство, ще бъде прекратено. Засега то обаче още тече.

Ключови думи

Коментари

ами не е смешно, Бог знае какво има в брашното, като излезеанализа от криминологията пак да пишете

Пичкоманда

Бог знае с какви изветрели тестове работи милицията.

Ти си толко тъпо същество, че незнам как дишаш ?!

А чие е брашното, шот то обикновено идва в пакети?

Мони

Хахахахахха. Имам по просто обяснение. Единия от "момчетата" е синът на някой си и бързо бързо са замазали положението.

...

Просто тестовете са им лъжливи, кой знае колко невинни хора са арестували и пратили на съд.

Митак

И отчитат дейност с тия тестове...

Сроковете на годност на полевите тестове изте

уф

Абе не знам каква е работата, но се моля наистина да са калпави тестовете, а да не е причината в това с кпето пръскат посеви или добавят за количество...

уф

Абе не знам каква е работата, но се моля наистина да са калпави тестовете, а да не е причината в това с кпето пръскат посеви или добавят за количество...

Б.Борисов

Много харесвам брашно от Костенец! И В.Сидеров също харесва брашно от Костенец!

Абе тва са пълни глупости бе, кой малоумник ще повярва?! Аз съм от Костенец въобще няма такова нещо!!! Тъп малоумен сайт с още по-тъпо текстописци!!!

Баба Ани

Спокойно, баба, не са ядосвай! На, хапни си джамец.

s.djam

"Има такъв случай. Трябва обаче да се каже, че полевите наркотестове винаги се ползват само за първоначален ориентир", потвърдиха от Областната дирекция на МВР-София.

Ква беше тази глупост дето прочетох

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.