Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"В България не се случи смяна на елитите, в България прехода бе подменен. Комунистическата номенклатура се прероди и доминира в обществения живот. Всеки десети служител в българската администрация е бил служител на ДС, общо те са 10 800".

Това каза президентът Росен Плевнелиев по време на изявление по повод четвъртата година от мандата си. Плевнелиев коментира почти всички актуални теми.

"Очаквах много по-видими резултати в разследването на фалита на КТБ. Многокрано призовавах да се стигне докрай като не допуснем досиета КТБ да се превърнат в инструмент за шантаж. Не съм удовлетоврен към момента", заяви Плевнелиев.

Той коментира, че е добре това, че Висшият съдебен съвет (ВСС) е бил разделен на две колегии, но отбеляза, че квотното разпределение в тези колегии не е било реализирано по начин, който да спечели доверието на обществото.

Плевнелиев отбеляза и успеха на референдума за електронното гласуване, иницииран от него. Той припомни, че хората са били активни в този референдум, въпреки кампанията, която се е водила срещу него.

"Българите искат да са активни. Отказът от модерните начини на гласуване могат да доведат до упадък на самата държавност", заяви Плевнелиев.

Той се обяви за "социално-отговорна, а не олигархична икономика". Според него най-голямата политическа криза е липсата на доверие на гражданите към институциите.

"Хората се изправиха срещу олигархията и задкулисието и пожелаха промяна. Като президент всячески подкрепям активното гражданско общество", заяви президентът.

Той за пореден път коментира политиката на Русия.

"Отнасям се с уважение към руския народ и култура, но действията на Кремъл в украинската криза са против международния правов ред, Мир можем да постигнем само, когато правилата важат за всички", заяви Плевнелиев.

Президентът коментира, че напрежението в света е на ниво, невиждано от Втората световна война насам. Според него ЕС трябва да се справи не с една, а с 11 кризи - икономическа, бежанска, гръцка, украинска, терористични заплахи, заплаха за Шенген и свободно движение в ЕС, възходът на  популизм и национализма, референдумът във Великобритания, създаването на ЕС на много скорости и т.н.

"На Балканите границите трябва да падат, не да се местят. Виждаме на Балканите амбиции на водене на политики от миналото. ЕС не трябва да се съобразява с желанието на Русия за политика от края XIX в. за велики сили и сфери на влияние", заяви Плевнелиев.

Ключови думи

Коментари

КЛ

Браво! Модерен и отговорен президент.

ББ

Папагалче!

румян здравков

Плевнелиев е недостижим двуличник и мерзавец, което проличава и от това негово изказване. Идиотите, които безпаметно се възторгват от ДУМИТЕ МУ защо не си напънат празните кратуни и не се сетят какви са ДЕЙСТВИЯТА на Пастирката. Нека им помогна: - Плевнелиев назначи кадровия офицер от ДС Драгомир Димитров за директор на Националната разузнавателна служба, който и в момента е на тази позиция - Плевнелиев назначи за служебен премиер Марин Райков, секретен сътрудник на военното комунистическо разузнаване РУМНО - Съветник на Плевнелиев в момента е Стамен Генов, щатен служител, кадрови офицер от РУМНО - Плевнелиев назначи за втори служебен премиер съветника на Тодор Живков и партиен секретар на Юридическия факултет на СУ Георги Близнашки Плевнелиев назначи една дузина дипломати със зависимости от ДС и РУМНО - Съветник по националната сигурност му беше дългогодишният политически офицер и инструктор във "Военно-административния" отдел на ЦК на БКП Стоимен Стоименов. Президентският съветник Стоимен Стоименов излъга като комунист http://frognews.bg/news_53885/Prezidentskiiat_savetnik_Stoimen_Stoimenov_izlaga_kato_komunist/ Може ли при тези факти да има идиот, които да повярва на лъжливата и шантава Пастирка! Заслужавате си блатото, в което Ви търкалят тогава.

Да започват личните нападки и колоритните квалификации.

Лустрация!

Радев

Шушумигата Чехльо имаше три момента през миналата година, в които трябваше ясно и категорично да се намеси, но той реши насрано да замълчи, сакън да не си развали отношенията с тоя, който го инсталира на поста президент. Първият път бе, когато трябваше да подкрепи самотните усилия на Христо Иванов, когато бе брутално бламиран от Боко Тиквата, който риташе мач, докато Иванов бе сложен на пангара в парламента, втория път, когато Лозан Панов се обърна към него с молба за подкрепа, а Чехльо излезе с една смешна декларацийка. Третият случай бе, когато не наложи вето на бандитския закон за НСО, прокаран с единствената цел да пази гърба на мафиотската върхушка в държавата. Смешен, жалък, посран! Това е което имаме като президент е нелепо, ако трябва да влезем в стилистиката на Цветанов.

дебелян пеевский

А всеки втори е бивш партиец като Роската и слуша какво му нареждат водещите офицери. Ебати и лекето, никаква полза нямаше от него толкова години. При следващата конституционна поправка, недоразумението "президент" трябва да се премахне, а функциите да идат естествено при министър председателя. Който пък да е пряко избран. И да се приключи с тая перверзия, в която една власт контролира всичко.

Иска ти се авторитаризъм, а плюеш Боко.Долнопробен агентурник.

Като прибавим 1 милион членове на БКП, които по Устав трябваше да докладват "прояви несъвместими със социалистическия строй" „„„

Като се има предвид, че сега в Държавната администрация има много млади хора родени след 1980г.,това означава ,че АГЕНТИТЕ СА НА РЪКОВОДНИ И КЛЮЧОВИ МЕСТА!!!

Развеселен

най-голямата криза е смъртта на западната цивилизация, дирижирана от културните марксисти и техните съюзници - ислямските фундаменталисти

"Държавните иниституции" се подиграват на гражданите с "услугите", които им предоставят. Кой не е получавал абсурден и подигравателен отговор от "държавна инситуцуия" при очевеидни факти. #Кой? Само този, който не си е имал взимане даване с тези мафиотско-идиотски структури, които са виснали като воденичен камък на врата на данъкоплатеца и на всичкото отгоре му се подиграват. Очевидно и Президентът се наигра на "държавни институции":::::::::: Не съм удовлетоврен към момента", заяви Плевнелиев.::::::::

Хубаво говори, но малко действа. Гледам, че комунистите се стягат за Президентска република тип Русия, след като не можаха да прокарат царизма. Трябва да им се даде много мощен отпор за поредното им безумие.

Какво да действа-няма правомощия!

Новият

КГБ=ДС=БКП=БСП=ДПС=Атака=...

дебелян пеевский

"Иска ти се авторитаризъм" -- Какво е това "авторитаризъм", дето го сънуваш, другарю? Иска ми се разделение на властите, а не принципа "НС юбер алес", заложен от комунистите във Великото народно събрание. Това лошо ли е, партиецо?

Николов

Подкрепям напълно президента, че в момента ни управляват протежета на ДС.

анонимен

Статистика - 10800 глави.Чакайте промени от тях!

Ай сектир

Щом стане дума за ДС от централата минала в нелегалност веднага се започва едно задълбочено и ,,компетентно,, осветляване по въпроса.Вървете да работите или и това ви се признава за трудов стаж.

Закона на Роско

Всеки десети е от ДС! Други всеки десети е от РУМНО! Трети всеки десети е партиец (най вече от БКП и производните й)! Четвърти всеки десети е от войската! Пети всеки десети е от милицията! Като сложиме пенсионерите, "учените", учениците и децата - оставаме само десетия всеки десети който работи и създава продукт, който другите да консумират, преразпределят и крадат!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.