Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Девет седмици след зловещите атентати в Париж, отнели живота на 130 души, главорезите от “Даеш” ("Ислямска държава") публикуваха снимките на деветимата терористи.

В онлайн изданието на джихадистите "Дабик" на фотомонтаж могат да се видят лицата на убийците. Фонът е Париж.

Терористите са представени и като Ал Балджики – белгиецът, Ал Фаранси – французинът и Ал Ираки – иракчанинът.

Така става ясно, че четирима от терористите са били с френско гражданство, трима с белгийско, а останалите двама - иракчани.

По време на кървавите антентати на 13 ноември м.г. в Париж седем от нападателите бяха ликвидирани, двама все още се издирват.

Убитите от френските сили за сигурност в деня на терора са Омар Исмаил Мостефай на 29 т., Фуад Мохамед Агад на 23 г., Сами Амимур на 28 г., Брахим Абдеслам на 31 г., Билал Хадфи на 20 г. и Ахмед ал Мохамед на 25 г.

По-късно, по време на полицейска операция в парижко предградие, беше ликвидиран и организаторът на атентатите Абделхамид Абаауд на 28 г. Белгиецът от марокански произход беше учучен от куршуми на 18 ноември м. г.

За международно издирване са обявени Салах Абдеслам на 26 г. и Мохамед Абрини на 30 г., които все още се укриват.

Атентатите в Париж на 13 ноември м. г. бяха извършени от три групи терористи – в кафенета, ресторанти и в концертната зала “Батаклан”, където жертвите бяха 90. Двама се взривиха край парижкия стадион по време на мач Франция-Германия, след като не бяха допуснати на стадиона.

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Добре е, че ги препубликувате в хероична светлина, "Даеш" сигурно ви ръкоплещят.

Ние пък си имаме Абу Атар, Абу Кабак и, разбира се, Абу Деби Ал Ян.

И тримата агентури от запаса.

Четвъртия Ал Развеснал, той ятак ли е?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.