Айде пиши "К.Р" и да си ходиме... Брадатият виц за целта, с която българинът обикаля египетските пирамиди, е отново на мода. Сигурно доста странно за самата нея, но в ролята на пирамидата в случая е Никол Шерцингер, или по-точно стената й във фейсбук.

Магнус, толкова си тъп, че само като ти чета малоумните опити да се правиш на тЕрикат, усещам как ми се избиват мозъчните клетки... директно те блокирам, защото комуникацията с амеба като теб е загуба на време, тъй като ти си загубена кауза. Надявам се еволюцията да не те подмине и в следващият ти живот.

... И това е дребна краска от последствията, когато на един трудолюбив, гостоприемен, но и силно сексуален, пиещ най-много, не дал нито едно знаме в ръцете на врага, бил на три морета народ, му попадне клавиатура и възможност за анонимност.

Днес по бТВ Харалан Александров обясни с относително меки думи феномена, случващ се на стената на горката актриса, певица и манекенка с хавайски произход и българско гадже.

Този тип поведение, когато момчетата в глутница ухажват момичетата, се случва между 7-и и 11-и клас. Това е един етап, в който обектът на желание се ползва колективно. Ако един от глутницата успее да се добере до хубавицата, тя в някакъв смисъл бива споделена. В случая, изглежда, става възможно през фейсбук радостта от достъпа до обекта на желание да бъде колективно споделена, виртуално, по принципа на идентификацията.

Има нещо много мило в това да се опиташ да я сготвиш с боб и лютеница – това отношение към жената като парче месо, което може да бъде погълнато, каза още социалният антрополог.

По думите му сексуалният достъп до такива обекти на желание като Никол, до красивите и престижни жени, е проява на социален статус. Т.е. има лека завистлива атака към хората със звезден статус, опит да бъдат снижени, обезценени и вулгаризирани.

Дали това не е твърде сложно обяснение обаче?

Всичко започва на още на 9-и януари с няколко единични „изстрела“:

 "Чакаме та в Хасково, недей са прай на луда" или "Ники... да слушаш Гришо".

На следващия ден коментарите, които обикновено са по 30-40 под снимките на красавицата, стават хиляди. И почти всички са познайте откъде.

Дава им повод тази снимка:

Завъртат се коментари дали само мусака трябва да прави, дали мусака и боб, дали мусака и боб, и поза 69 (всъщност най-цветущите лакмуси за състоянието на нацията, ще ви ги спестим. "... Жули ги яко Григоре, пък тениса го остави на Надал, Федерер, Джокович и т.н...", е сред най-невинните. 

Драги сънародници, в името на най-милото ви, моля ви не изпростявайте отново!!! - зове отчаяно дама

ходи направи малко мекици ма - отговаря й джентълмен

Как да стане, като най-милото им е Азис... - репликира друга.

Сред морето от реплики е огромно затруднението кои да отличиш:

Nikolai otivai da pasesh kozite ubitak

VIE STE IZMET POMQRI DOLNI OTIVAITE DA SI TEGLETE KURSHUMA NQKADE 

Пиши на кирилица, дебил недъгав !!!!!!

Ей такива работи седим и си говорим ние, в нашата си мила родина и... в профила на Никол Шерцингер. Само не питайте защо, защото очевидно обяснението на Харалан Александров е само малка прашинка.

Има и такива чисто прагматични съвети:

моля, пишете отдолу под постовете си ( ако разбира се някак си това е достигнало до великите ви мозъци ) на английски
" Аз не представлявам целия български народ, просто са ме отгледали като овца от стадото "
Мисля, че това до някаква степен ще оправдае коментарите. Но, все пак, сдържайте се, не излагайте читавите българи, не излагайте тези, които не лежат на притчите и легендите за този " велик " народ !!! 

А колко неологизми има само тук:

Като нямаш мнение си милчи, простьо. 
Хора като тебе потвътждават всичко казано.
Неадекватници като тебе, келешче тъпичко са срам за всички ни!!!
Ку*ви може да наричаш долнопробните жени , с които си бил, сополкьо!
Недей да занимавал хората със съществуването си, живуркай си там в дупката и не се прави на много интересен!
Тва ми било мъж ?!?!?
Ходи се скрии, моля (звездичката е на редакцията, б.р.)

Има откровени възклицания от дълбината на цялата калена през 1300-годишната ни история душевност: Бах мааму и боски кат на на пайнерките

Има, както казахме, възмутени от ниското ниво на хората във форума: ivelina q malko po - vuzpitano prosta jeno bez chyvstvo za xymor 

Има и гордо-патриотични с лек саркастичен елемент, макар че, като се замислиш, саркастичен и елемент не са баш български думи. Тях ние си ги измислихме.

Некол, ти обедини Балгарея, Райна Княгиня е новото ти име, седай да шиеш байрак и така!

... И тогава избухва нечии маркетингов гении.

Продавам симсон !!! 

За да се стигне до:

Продавам запазен Golf 3. Автомобилът е в перфектно техническо състояние, като нов е. Сменени ангренажен ремък и ролка. Метанова уредба. Валидни застраховка и ГТП до 05.2016 г. Цена: 2300 лева. Възможен е коментар на място.
1993 г. е произведен автомобилът, в момента се намира в гр. Търговище, на метан харчи около 3,7/100. 

За който още не се е запознал с това дълбокомислено (и постоянно набъбващо) четиво, може да го направи тук.

А който не се се сетил да отвори Инстаграм на Никол, нека види тази снимка:

И нека коментарите почнат сега...