Американският актьор Ричард Гиър така се вживя в роля по време на снимки, че случайно минаваща туристка го помисли за клошар и му предложи недоядената си пица да хапне. Това се случи на снимачната площадка на "От незапомнени времена", които вървяха на нюйоркската Централна гара, пише The New York Post.

Във филма Гиър (който има 4 "Златни глобуса" за ролите си) играе бездомник в Ню Йорк. Той до такава степен се превъплътил в образа, че бил абсолютно правдоподобен клошар. Френската туристка Карин Гомбю видяла "бродягата с тъжни очи", заровил се в кофа за боклук на "Гранд Сентрал", когато се връщала със семейството си от италиански ресторант наблизо. На парижанката толкова много ѝ дожаляло за клетия бездомник, че веднага му дала пакета с недоядената пица. "Извинявайте, че е малко поизстинала", извинила се г-жа Гомбю и си продължила пътя със съпруга и сина си. 

Гиър очевидно не разбрал веднага какво става и защо непозната му предлага да пакет с надпис "Аз обичам Ню Йорк". После обаче се усетил и с благодарност отвърнал: "Благодаря, Бог да ви пази!"

Семейство Гомбю разбрали за случката чак ден по-късно, когато видели във вестника снимката на г-жа Карин и клошаря. Французойката много се учудила как може така да се обърка, но веднага излязла от положение, отбелязвайки, че за годините си (64) Гиър изглежда прекрасно, дори в дрипи на клошар. "Той е много привлекателен даже на тази възраст", казала тя с типичната френска куртоазия.