Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Американският актьор Ричард Гиър така се вживя в роля по време на снимки, че случайно минаваща туристка го помисли за клошар и му предложи недоядената си пица да хапне. Това се случи на снимачната площадка на "От незапомнени времена", които вървяха на нюйоркската Централна гара, пише The New York Post.

Във филма Гиър (който има 4 "Златни глобуса" за ролите си) играе бездомник в Ню Йорк. Той до такава степен се превъплътил в образа, че бил абсолютно правдоподобен клошар. Френската туристка Карин Гомбю видяла "бродягата с тъжни очи", заровил се в кофа за боклук на "Гранд Сентрал", когато се връщала със семейството си от италиански ресторант наблизо. На парижанката толкова много ѝ дожаляло за клетия бездомник, че веднага му дала пакета с недоядената пица. "Извинявайте, че е малко поизстинала", извинила се г-жа Гомбю и си продължила пътя със съпруга и сина си. 

Гиър очевидно не разбрал веднага какво става и защо непозната му предлага да пакет с надпис "Аз обичам Ню Йорк". После обаче се усетил и с благодарност отвърнал: "Благодаря, Бог да ви пази!"

Семейство Гомбю разбрали за случката чак ден по-късно, когато видели във вестника снимката на г-жа Карин и клошаря. Французойката много се учудила как може така да се обърка, но веднага излязла от положение, отбелязвайки, че за годините си (64) Гиър изглежда прекрасно, дори в дрипи на клошар. "Той е много привлекателен даже на тази възраст", казала тя с типичната френска куртоазия.

Ключови думи

Коментари

da da ama ne

Нито той изглежда или е изглеждал така както добрите му PR специалисти гоописват, а и госпожата французойка със сигурност е била "мотивирана" или предварително договрена за изказването.

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.