Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Дори бившият мениджър на Михаел Шумахер - Вили Вебер, няма право да го посещава в имението на пилота край Женевското езеро, оплака се самият той пред германската преса.

Корина, съпругата на възстановяващия се от тежка мозъчна травма пилот, е наложила строг режим за визити, за да опази съпруга си от медийното внимание. Поради което е отрязала целия достъп до него. Строгият режим означава, че единствено 15 медици и рехабилитатори от лекуващия екип и семейството имат право да виждат Михаел. Може би и говорителката Сабине Кем. За всички останали има "знак стоп".

Вили Вебер първо шокира с пост във фейсбук, а после говори пред в. "Билд".

"Истина е това, което написах в социалната мрежа. Корина ми забранява какъвто и да било контакт с Михаел. Поисках може би дузина пъти да ми разреши да отида да го видя. Всеки път отговорът беше един. Ситуацията е ужасна за мен и моето семейство, което страда. 25 години сме били близки. Никой не може да си обясни защо е това отношение", казва 74-годишният Вебер.

А Вебер не е кой да е за Михаел Шумахер. Той беше негов мениджър още от тийнейджърските години и по време на всичките 7 титли във Формула 1. Мнозина твърдят, че ако не е бил Вебер - винаги ценен съветник, а понякога и баща за Шуми, той не би имал същия успех.

Поради което двамата винаги са имали много повече от работни и бизнес отношения.

Преди броени дни клюкарското списание "Бунте" написа, че Шумахер прави малки стъпки и повдига едната си ръка. Това моментално бе опровергано от Кем за "Билд".

На 29 декември ще се навършат точно 2 години, откакто Михаел падна на ски във френските Алпи и удари главата си.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.