Трудно е да паправите подарък на богат човек, който си има от всичко по две. Но с помощта на изобилието на нови джаджи, които се появяват постоянно, може да намерите подарък и за най-разглезените хора.

От портативен видео проектор до комплект умни крушки които могат да се включват и изгасват с гласови команди, ето списък на някои от тях, направен от "Нюзуик".

Мини проектор Taotaole

70-инчовите телевизори са прекрасно нещо, но техният екран е малък на фона на това, което може да се постигне с прожектор. Taotaole Multi-media Mini 800 e много компактен, тежи по-малко от половин килограм и възпроизвежда изображенията с резолюция 800х480. Подарете го на човек, който има празна стая, за да си направи домашно кино, или иска да гледа филмите си навън в градината. При това, цената му е смешно ниска - $82,99 в Amazon.

Amazon Echo

На пръв поглед може да прилича на гигантска джаджа. Това е аудиосистема с форма на термос, на която може да давате гласови команди, за да си поръчвате музика и други неща през интернет, да питате какво е времето, както и да лагате аларми на смартфона. Струва $180.

Nanoleaf Smarter Lightbulb

С негова помощ и най-големият дом може да стане по-умен. Монтирате крушката и я управлявате чрез гласовия асистент Siri на iPhone В комплекта са включени три крушки и може да дадете на всяка име, за да ги изключвате или включвате поединично. Комплектът излиза $100.

Lumo Lift

Това е поредната биометрична джаджа, но тя има "функция убиец" - кара ви да седите или стоите изправени. Джаджата се закрепва на дрехата с магнит на ниво под ключицата. И когато разбере, че сте се прегърбили, вибрива. Освен това има и други функции. Струва $80.

Lightpack

Силната светлина от телевизора или монитора не е полезна за зрението. Lightpack се закрепва на гърба им и излъчва светлина с различен цвят, като така помага на окото да не се натоварва от разлеката между светлите и тъмните изображения. Струва $80.