Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Забелязва се сблъсък на ценности в ДПС. Речта на Ахмед Доган съдържа явни внушения, че той е петата колона на Путин в България. В нея се съдържат изключително антиевропейски и антинатовски послания".

Това заяви днес пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Методи Андреев, бивш шеф на Комисията по досиетата. Така той коментира речта на почетния председател на ДПС.

 

"Това, което говори Ахмед Доган, е много опасно. Нека си спомним какво стана след депесарския шут от началото на демокрацията - в България се възцари мафията. Оттогава ДПС е политическата бавачка, която отглежда една или друга групировка, завладяла държавата", изтъкна политикът.  
 
Според него Движението е "конспиративно и изкуствено" създадена партия. 
 
"Доган беше човекът, който през 1999г. в речта, с която ДПС даде подкрепа за въздушен коридор на НАТО, даде ключова перспектива за членството ни в Алианса. С това, което ни казва днес, той показва регрес от своята собствена позиция", посочи журналистът Георги Коритаров. 
 
В изказването на Доган Лютви Местан получава остри критики за декларацията, с която подкрепи Турция в конфликта й с Русия при скандала със сваления бомбардировач. В речта си Доган я определя като гаф. Според него светът се намира в изключително тежка криза, а ако политиците и в частност ДПС не внимават, страната ни може да се окаже „пушечно месо”.

Ключови думи

Коментари

socialen

И без да се създава усещане се знае, че психодесните са 1,2,3,4,5,6,7... и всякакви колони на САЩ и чужди частни интереси у нас.

socialen

Мафиотизацията се създаде като следствие на некадърното дясно, асоциално, антидържавно, неолиберално, пазарнофундаментално, обективистко и монетаристко управление на Филип Димитров, при което само се реституира, а икономическата сила се срина с 7% и 450.000 българи загубиха работата си.

socialen

Доган учуди приятно всички с дълбоко съдържателната си реч. Геополитическият анализ в нея показва, че Доган е разбира процесите в Световен Мащаб. За разлика от 5тата и всякаква колона на САЩ от десните неадекватници, психопати в преименувалото се СДС, част от които, като този на снимката, се намърдаха и в други партии.

антисоциален..

уродливи продажни бг медий с собственици някъде не се знае къде..манипулаций и само измами .чеп за зеле не става от вас...

Барух Спиноза

Самотата едва ли те прави свободен, драги ми социален. Не ставаш за компания на никого.

socialen до антисоциален

Моето момче, и аз не съм Вазов, но множественото число на "медия" е "медии"; на "манипулация" е "манипулации".

socialen до Барух Спиноза

Разбира се, че съм свободен! Никой не ме е вързал. Нито съм чул някой да е вързал други. Свободен съм, най-вече, защото за разлика от много, като и този на снимката, не робувам на десни, асоциални, неолиберални, либертариански, пазарнофундаментални, монетаристки, обективистки, остеритетно фетишистки и емпирично доказано грешни неокласически демагогии. Нито вярвам в Невидимата Ръка на Пазара и неговата чудодейна, самолековита, саморегулираща се сила в горе споменатите олигархични идеологии, които превърнаха страната за 26 години в дясна, асоциална кочина, в която близо 6 милиона българи живуркат под Прага на Екзистенцминимума от под 560 лева на месец (за гастарбайтърите, това са под 280 € на месец), 500.000 българи са бездомни, хората ровят в 21 век по казаните, цари масова безработица, масова безперспективност, масова Бедност и космическо Неравенство при подземни доходи.

socialen

Този на снимката няма никакви аргументи. Той и останалите десни психопати от преименувалото се СДС знаят само дежурните сдс-арски простотии като "Комунизъм, КДС и Мафия".

Новият

Защо ДС агентурата в лицето на агент Сава се раздвижи точно сега? Поводи дал Бог! Един вариант е да се явява уж обединител на нацията и се цели агентчето в президентския пост! Но една се откроява на небосклона и това е съдебната реформа! ДС излезе от бърлогата за да покаже, че е жива! И без нейните режисьорчета няма да мине! Има ли възможно противодействие на тъмната сила? Не са много вариантите за отпор, но има! СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Точка!

само

Идиоти ли останаха , ...като Методи Андреев ( не че някога е бил умен). И да не харесваш Русия при "такива елемтарници", ще започна да ти става симпатична Русия . За 25 години освен думите комунизъм, КГБ, водка , рубладжии,пета колона, глупави руснаци ,москвич....как няма грам напредък !??? Има Интернет ....влезте в руското Интернет пространство , там има доста логически политически тези които се противопоставят на политиката на Путин. Това е в "тоталитарна Русия" , не ми се говори за България , дали има свобода на словото!

Като гледам що трол е скочил да защити Доган, няма как да е другияче!

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.