Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Свалянето от ефир е погрешна стъпка. Платената прислуга на хибридната война придобива ореол на жертва. Е, защо? За около година срещу "Деконструкция" имаше "Реконструкция" но балансът беше по-скоро механичен - двете предавания бяха паралелни едно на друго, а водещите се пазеха да не влизат в спор един с друг. Логиката на публичния дебат е друга.

На "деконструктора" му бе дадена неограничена възможност да клевети, да лъже, да манипулира, да пуска в ефир "правилните" гласове, да отсвирва поради "несъстоятелност" критичните мнения и да си създава една по същество радио-Атака. Разликата с уличния фюрер е, че "Деконструкция" не бие французойки, не насилва студенти и не цъкли безумен поглед по площадите. Но върши - и то по-добре - същата работа: да истеризира обществото, да сее омраза и да рисува светло евразийско бъдеще, маскирано като "лява" алтернатива.

БНР трябваше да намери начин на този човек - и на екипа му - да му бъдат задавани в пряк ефир въпроси. Неудобни въпроси, които Волгин прекъсваше с нервен жест върху вилката на телефона, когато поредният слушател-събеседник се оказваше "костелив орех" сред ентусиазираната атакистка - "деконструктивистка" тълпа слушатели. Не паралелно - преди или след, а в пряк ефир. Медийни формати за това има достатъчно. "Crossfire" по CNN е първото, което ми идва на ум.

Всъщност, цялата кариера на този човек е изградена върху спонсорирана с парите на данъкоплатците провокация. Още от средата на 90-те, когато на жлъчни и безцеремонни подигравки бяха подложени не НАТО, не Европа, не "грантовите анализатори", а ... Дева Мария, Църквата и вярващите хора. Ей така, за кеф ... за популярност и за кариерен растеж. Спирането му от ефир ще го изтласка в още по-добра позиция да се подиграва с всички ни.

Ключови думи

Коментари

Радев

И кой го казва - другаря-преподавател понаучен комунизъм от АОНСУ, днес -тлъсто-охраненият слуга на САЩ, който вече 25 години захлебва /и то видимо добре/ от плещене срещу Русия.

ДТБВГЗ

СССР (Русия ) е империя на злото. Повечето войни в света са станали заради намесата на СССР в политиката на другите държави, в стремежа му за износ на революция по целия свят - Корея, Китай, Виетнам, Лаос, Камбоджа, Етиопия, Мозамбик, Ангола, Хондурас,Афганистан, в Източна Европа (бившите страни от социалистическия лагер ) и т.н. Ако не е САЩ, в света ще е пълно само с талибани и комунисти. Последните са по-лоши и от талибаните.

Radev

Минчев е прав.Волгин(вижте му името...като руски казак,който пие водка и мези с кисели краставички и черен хляб) е част от хибридната война.Руснаците действат на "всички фронтове",както те се изразяват повоенному.Пропаганда,олигархия,платени агенти,медии,техни възпитаници или такива,женени за рускини,държавни служители-има бол на всички места в държавата.Отделно-поразяват компютри на държавни органи-президент,ЦИК и др.,както и на противоруско мислещи частни лица.Вирусите на много хора се поразиха напоследък.

тука е така

Добре че го махнаха Волгин,егати отвратителното предаване,пълно с демагогия!

Деян

Огнян Минчев преувеличава звачимостта на Волгин. Фактът, че той казва "Победа будет за нами" е показателен. Този човек е загубил българското си самосъзнание. Няма как един откровен ренегат да има успех между нас българите.

Радев

Някой долу злоупотребява с името ми. Против свалянето на Волгин съм, но никога не бих използвал подобни квалификации срещу О.Минчев, въпреки че не споделям мнението му.

Мери Драганова,

Не разбрах. кой злоупотребява с Свещеното Ви име Гн Раданов. Никога не бихте обидили, или нападнали Огнян Минчев, защото и двамата Ви командва Командира Иван Костов.Ще Ви трябва голяма смелост, за да имате собствени мнения. Дори Огнян Минчев се издъни с преценката си за Тръмп. Голями бъзлювци сте. За да имате собствено мнение Ви трябва голяма смелост. . И двамате не си давате сметка, че гласопдавателите Ви са мислещи хора, и лесно могат да Ви кажат ДО ТУК. Само критики, без да предлагате осъществими неща, какво целите, и и Вие ли искате като Командира, да се спъне развитието на България, та така яростно нападате правителството.

Развеселен

много внимание се отделя на тоя човек. аз го виждам да гради кариера в алфа

По-скоро в новата русофилска партия на Николай Маринов.

Не само той. Та не беше Реконструкция, а Конструкция.

socialen

Свалянето на Деконструкция е победа на грантовата, олигархична, фасадна "Демокрация" над Свободата на Словото и над демократичните ценности, които биват тъпкани от дяснолибералния англосаксонски Капитализъм по американски образец у нас, познат още като Неолиберализъм, Либертарианство, Пазарен Фундаментализъм, Обективизъм, Монетаризъм и Остеритет.

Клуб (гъ)З

Веднага ще вземат руската отрепка с артистичен псевдоним Волгин, я в ТВ Алфа, я в радио Фокус, я в Канал 3...Кремълски медии в Бълхария БОЛ!!!

socialen

Националните медии са пълни с грантаджии и неолиберални, англосаксонски, олигархични васали и лакеи, които следват праворения неолиберален, пазарнофундаментален курс. Волгин беше единственият обективен и критичен и те го съсякаха.

комуне

примери, ако може, другарю

socialen

Минчев е Иконата на грантовото неолиберално лакейство.

Новият

И какво, един ПАРЦАЛ като Волгин от регионална важност и значение зорлем му се прави реклама и става важна особа! Смях! Така му се вдига цената и сега хонорарите от Москва ще станат поне петорни!

(цитат от другата тема за Волгин (copy/paste)) Бааавно го слагам в другия крачол...

Разликата между Минчев и Волгин досега беше във вида държавна хранилка - единият в СУ, другият - в БНР. Ако Волгин успее като фрилансър, Минчев ще загуби много в сравнение ;)

www

Волгин няма да става фрийленсър! Остава в БНР но "само", като водещ на 12+3

Pepina

Съгласна съм с мнението на г-н Минчев без последното изречение. чак пък да се подиграва със всички ни, малко пресилено.Въпреки че е ерудит и амбициозен човек, падението на Волгин е съпроводено със все по-примитивна и овехтяла слушателска аудитория в "Деконструкция".Ако влезете във форумите на предаването, ще ахнете от соцносталгици, откровени фашисти и ксенофоби, зомбирани поклонници на Путин и велика Русия. Всяко ласкателно за предаването и екипа мнение, дори да е ретроградно, е приветствано, лайквано и насърчавано, всяко критично мнение - пренебрегвано.Ето какво мисля за поведението на волгин - той съзнателно провокира спирането си. Дори предполагам, че вече се беше отчаял, че каквото и да каже и направи, никой няма да си мръдне пръста да го санкционира.В последното му предаване от 19-ти ругатните към феновете на ДСБ стигнаха до недостижими висоти- олигофрени, зомбирани мозъци и тем подобни. И това,след като вече беше предупреден от СЕМ не, разбира се, от Янкулов.Причината ми се вижда явна- Волгин се кани да влезе с радикален ляв проект в политиката и се стреми към ореол на мъченик. Може да не сте чели, но той има издадена книга с детективско-умозрително съдържание. Книгата е скучна, скована, неталантлива, като престъпленията се извършват умозрително и разследването представлява спекулациина възможности. Та точно това ми се струва, че прави Волгин с предизвикателствата си - той е изчислил, не особено гениално, начина за резервиране място в лявото пространство. Предполагам, че се вдъхновява от действията на Сидеров, като хулиганства виртуално и малко по-софистицирано.

Аз

Мнението на тази каца с л....не заслужава внимание!Нали някой плаща добре!

Ти

А пък мнението на малоумник като теб също нищо не струва.

Мери Драганова

Жертвата НЕ е Волгин, и НЕ може да бъде. Жертвите бяхме ние,данъкоплатците. Да бъдеш журналист, не значи, че ти е позволено да рушиш устоите на държавата,да правиш пропаганда на чужда държава,да манипулираш, и дори явни лъжи да лансираш в ефира на ДЪРЖАВНО РАДИО, ИЗДЪРЖАНО ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ,Това НЕ е посегателство на свободното слово,а слагане на ред. за съжаление твърде късно. Няма европпейска институция, която би защитила Волгин.достатъчно е, с няколко от предаванията да се запознаят, и да ни запитат, защо толкова време сте допускали това безобразие Дори и негудованието си изразява с руска реч, остана и това да му позволим, да превърне радиото на ГАВАРИТ МОСКВА българският ефир. БСП да не се правят на защитници на своодното слово. защото непосредствено след 9 септември, бива осъден последният директор на Радио София, ЙОРДАН СТУПЕЛ от т.н. Народен съд и умира в затвора от туберколоза. Никога не е нападал комунизъма, партизани или партията им, ето защо трява да не се позволяват противодъравни предавания по националнто ни радио.

Франк Лойд Райт

Друго си е по радиото да шпрехат или токват, а Мери. Тогава няма проблем, нали?

ХУЙЛО

СМЪРТ НА АЗИАТСКАТА МОНГОЛОИДНА ПУТКИНСКА ОРДА! СМЪРТ НА ЛЕНИНОИДНАТА ПУТЬОПОДОБНА ПОЗИТАНСКА ТЕРОРИСТИЧНА ШАЙКА, ИЗБИЛА СЛЕД 1944 ГОДИНА НАД 200000 БЪЛГАРИ. СМЪРТ НА КРЕМЪЛСКИТЕ ПОДЛОГИ - СВЕТИЯ САТАНИНСКИ СИНОД И КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИЗРОДИ! СЛАВА НА УКРАЙНА, КОЯТО ИЗВЪРШИ ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ И ДЕКОМУНИЗАЦИЯ! СЛАВА НА УКРАИНСКАТА АРМИЯ, ИЗБИЛА ЗА ГОДИНА И ПОЛОВИНА НАД 15000 "ЗЕЛЕНИ ЧОВЕЧЕТА". СМЪРТ НА ДИКТАТОРА И АГРЕСОРА КАПУТИН!

сара

Виж, надявам се за теб, че не пишеш това от домашния си компютър и то без предпазни мерки. Тези призиви за смърт, които лееш, просто са подсъдни. Незнанието не те оправдава. Въпрос на няколко часа е да бъдеш идентифициран напълно - с име и адрес. Приятелски съвет от мен - спри тази опасна за теб и неприятна за читателите на сайта игра. Нищо не постигаш и можеш мнооого да си навредиш. Хубави празници!

Агония российской империи - деградировавшая нация

Население России может сократиться вдвое за одно поколение из-за алкоголизма По обнародованному прогнозу Times, численность населения к 2050 году уменьшится до 80 млн из-за алкоголизма, суицидов и снижения рождаемости Падение уровня рождаемости, алкоголизм и суициды могут стать причиной снижения численности населения России с 143,5 млн до 80 млн к 2050 году. Такой прогноз опубликовало сегодня, 26 августа, издание The Times. Низкие доходы не позволяют молодым россиянам создавать семьи, но способствуют появлению заболеваний, связанных с алкоголизмом. Население России может сократиться вдвое за одно поколение из-за алкоголизма фото: Кирилл Искольдский Рост уровня смертности из-за алкоголизма и суицидов, при снижающемся уровне рождаемости, может привести к сокращению населения России в два раза за одно поколение. По прогнозам The Times уже в 2050 году населять территорию от Калининграда до Владивостока будет всего 80 млн человек. Прогноз основан на данных главы Института демографии, миграции и регионального развития Юрия Крупнова.

Агония российской империи - деградировавшая нация

По его мнению, молодые пары неохотно создают семьи из-за низких доходов, которые наблюдаются даже недалеко от столицы. Это неминуемо приводит к снижению уровня рождаемости. Как говорится в публикации, по официальным данным, 23 миллиона россиян живут ниже уровня бедности. Из-за экономического спада, вызванного санкциями и падением цен на нефть, в этом году число живущих за чертой бедности увеличилось на три миллиона. Средняя продолжительности жизни в России меньше на год уровня продолжительности жизни в Руанде и составляет 63 года, говорится в статье. Кроме того, к неожиданному росту числа самоубийств привело увлечение россиян алкоголем. Уровень суицидов в некоторых регионах Сибири в три раза превышает критический уровень Всемирной организации здравоохранения. Уровень самоубийств среди российских подростков самый высокий в Европе. Алкоголь вообще является причиной примерно трети российских мужчин, согласно данным ОБСЕ. А по словам главы Минздрава РФ Скворцовой, в крови умерших в 70% случаев обнаруживается алкоголь при вскрытии. В 40% смертей детей в возрасте до 1 года виноваты пьяные мамы, которые придавливают их собой.

РУСИЯ – ОСВИЕНЦИМ НА ЧОВЕЧНОСТТА

РУСИЯ – ОСВИЕНЦИМ НА ЧОВЕЧНОСТТА --------------------------------------------------------------------------------- РУСИЙО, ТИ "ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО" РУСИЙО, ТИ ВРЪХ ЕВЕРЕСТ НА ТИРАНИЯТА РУСИЙО, ТИ "ГУЛАГ" НА СВОБОДАТА, РУСИЙО, ТИ КРЕМЪЛ НА ПАЛАЧИТЕ, РУСИЙО, СРУТИ СЕ ЗАВИНАГИ УТРЕ В РАННИ ЗОРИ ! РУСИЙО, ЗЕМЬО БАНДИТСКА, РУСИЙО, ЗЕМЬО ОБСЕБВАНА И УБИВАНА ОТ СВОИТЕ ЦАРЕ И БОЛШЕВИШКИТЕ БАНДИ… РУСИЙО, ТИ РОДЕН ДОМ НА КРАДЦИТЕ, ТИ, САТАНИНСКАТА, ТИ ПОДЛАТА, ТИ ЛУКАВАТА, ТИ, ПРЕСТЪПНАТА И КОВАРНАТА, ТИ, РУСИЙО, ВРАГ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ! ПРОКЪЛНАТА ДА СИ ОТ БОГА, ТИ, РУСИЙО – САТАНИНСКО ИЗЧАДИЕ … ОСТАВИ НИ НА МИРА РУСИЙО – МАЙКА НА ВСИЧКИ ЗЛИНИ ПО СВЕТА … ТИ РУСИЙО, ЛЕНИН НА ЗЛОТО, ПУТИН НА НАСИЛИЕТО, ТИ РУСИЙО, ЧЕ ГЕВАРА НА ГЛАВОРЕЗИТЕ. ТИ РУСИЙО, ЦИТАДЕЛА НА ТЕРОРИЗМА ! УДАВИ СЕ ВЪВ ВОДКА, РУСИЙО АЛКОХОЛИЗИРАНА ! СИКТИР ОТ ЖИВОТА НИ РУСИЙО ! ВЪН РУСИТЕ ДИВАЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ ! НИЕ, СВОБОДНИТЕ ОТ ТЕБ БЪЛГАРИ, ТЕ ПРЕЗИРАМЕ, ЗАЩОТО СИ УБИЙЦА, РУСИЙО ! ГОСПОД ДА ТЕ ЗАТРИЕ РУСИЙО – ПОБЕСНЯЛА КУЧКО КРАСНАЯ… РУСИЙО, ТИ МУТРО ДЕГРАДИРАЛА, СРУТИ СЕ УТРЕ ДО ОСНОВИ, ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ! АМИН, ДАЙ БОЖЕ ! ----------------- пп БОГ ДА ЗАСИТИ С КАМЪНИ ЛАКОМИЯТА НА РУБЛОФИЛИТЕ ОТ БСП, ДПС, АБВ, АТАКА – ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ… !

СМЪРТ ЗА МОНГОЛОИДНАТА АЗИАТСКА КАПУТИНСКА ОРДА!

Руснаците: -избиха милиони по време на ВОСР; -умориха от глад милиони украинци; -избиха и избиват милиони инакомислещи; -върнаха с над 50г. цяла източна Европа -Поддържаха най-мракобесните режими по цялото Земно кълбо - Мао Дзе Дун; Чан Кай Ши; Пол Пот и Йенг Съри; Избили стотици милиони за да задържат властта си.

РУСОФИЛИ

Да не се оплакваме, че живеем бедно, защото причините за това са очевадни. Обичаме Русия с полукълбото си предно, а Русия "нас любить" в двете ни задни.

Кавказ-Центр Отдел мониторинга

БАНДА ПУТИНА. Немцы сняли фильм о банде Путина и убийстве Литвиненко Немецкий телеканал ZDF снял документальный фильм, в котором причиной убийства беглого полковника ФСБ Александра Литвиненко названо расследование связей Путина с Тамбовской бандой. Многие кадры, появившиеся в ленте, были представлены широкой публике впервые. Судя по данным на сайте телеканала, фильм Spur nach Moskau ("След Москвы") вышел 18 ноября. В Кремле поспешили заявить, что не видели фильма. Прессек Путина объявил, что комментировать ничего не будет. О выходе фильма на немецком ТВ сообщил руководитель международного Фонда гражданских свобод и друг семьи Литвиненко Александр Гольдфарб на своей странице в Facebook.

Кавказ-Центр Отдел мониторинга

БАНДА ПУТИНА По его словам, основной вывод документальной ленты заключается в том, что Литвиненко убили за расследование связей Путина с лидерами Тамбовской банды Геннадием Петровым и Владимиром Кумариным. Расследование Литвиненко вёл, работая на спецслужбы Англии и Испании. Гольдфарб также коротко пересказал содержание фильма. Его авторы рассказывают о своем приезде в Петербург и посещении "боевых мест" деятельности Тамбовской банды во времена, когда Путин служил в городской мэрии. В фильме раскрывается, что именно тогда установилась тесная связь Путина с тамбовцами. Кроме того, съемочная группа посетила бывший дачный кооператив Озеро, "где Путин и его ближайший круг соседствовали с лидерами Тамбовской банды", пишет Гольдфарб. Также в фильме впервые представлены кадры, снятые в больничной палате за день до смерти Литвиненко. Помимо этого, в нем впервые дал интервью следователь Хозе Гринда - автор обвинительного заключения по делу русской мафии в Испании, недавно представленного в испанский суд, уточняет Гольдфарб.

Кавказ-Центр Отдел мониторинга

БАНДА ПУТИНА Помимо этого ZDF показал новые кадры записей Литвиненко, а также интервью с Дмитрием Ковтуном, одним из киллеров группы Лугового. В обвинительном заключении, которое Гринда передал в уголовную палату Национального суда Испании в Мадриде, отмечается, что группировка "русской мафии", в которую входил, по версии следствия, в том числе Петров, "интегрирована в полицейские институты России". Как отмечает The New Times, сразу после ареста Кумарина в августе 2007 года Петров в разговоре с предполагаемым сообщником Леонидом Христофоровым сообщил, что Кумарин был задержан по распоряжению "Царя". Следствие считает, что "Царем" был назван Путин. Литвиненко был убит Путиным с помощью радиационного теракта в 2006 году, посла в Лондон группу Лугового с полонием 210. Дело Литвиненко, который активно собирал на Путина компромат по его участию в бандах и другой криминальной деятельности, расследуют в Англии. Отдел мониторинга Кавказ-Центр

Генадий Доколенко

У нас все плохо произошло из России. И холод и голод . . .

АТИЛА

Коментарът е изтрит поради неспазване <a href="/TermsAndConditions">условията за ползване</a>

Любо

1 Свалят предаването му Деконструкция, защото е небалансирано и освен това бас държа, че е икономически неизгодно 2 нека се докаже в частна медия че може да води нещо различно от нощем блок и тогава да се пени в праймтайма на най-големия ефир 3 той продължава да си води 12 3, така че за съжаление пак има огромна аудитория 2-3 пъти седмично. Просто мястото на такава комунистическа пропаганда не е в БНР. Ако го оставят, трябва да добавят Беновска за противотежест да дадат време и на Сидеров в същото предаване.

Франк Лойд Райт

Любчо, държавните медии не са създадени с цел печалба, за това имат субсидии. От там нататък цялата ти теза е несъстоятелна.

Налазиха ни лудите. (Любо, не е за теб)

s.djam

Много яко. И много луди.

Путкинияда

Волгин и останалата около него сволач в Сибир. Там свобода на словото дал Путин.

Иванов

Идея за плурализъм в електронните медии: Когато се кани, примерно външния министър, в студиото трябва да непосредствено или по-късно да присъства лице, което е против външната политика на България. Да не се кани Б. Борисов, без да присъстват М. Михов или Волен Сидеров. Когато се води разговор за класическа музика, трябва да бъде поканен и фен на чалгата. Когато се коментира футбол, трябва да присъства човек, който го мрази и т. н. Предната вечер Цветанка Ризова в БТВ наруши закона, като покани Томислав Дончев, без да покани още един, който да му опонира.

Новият

Сега с този шум около него, един треторазряден журналист продал се на чужди интереси за няколко сребърника ще получи многократно увеличение на хонорарите от Москва като важна особа! Безплатна реклама! Без чича на село станал в 5 часа да издои овцете, кравите, да нахрани прасетата, пилците, за да може ние форумците да хапваме и пийваме тракайки на клавиатурата НЕ МОЖЕМ, но без разни ВОЛГИН-овци можем! След ден два ла.ното вече пътува по канала!!!

Пепи

Защо комунизма не си отиде веднъж за винаги? Защото винаги ще се намери някой, който да се радва, когато на инакомислещ му затворят устата, а дай боже и в Еникьой да го изпратят.

Сия

Не, не е погрешна стъпка свалянето на Волгин от обществената медия. Има закони и правила и те трябва да се спазват от всички. Никакъв аргумент не е посочването на примери за неспазване другаде. Рано или късно трябва да се научим, че демокрацията означава спазване на правилата.

socialen

За десните асоциални - неолибералите, либертарианците, пазарните фундаменталисти, обективистите, монетаристите и остеритетните фетишисти - всичко е печалба и комерсалищация. Такава им е и представата за "журналистика' - частна и всеки журналист се продава на този, който му даде най-многото грантове.

socialen

Огнян Минчев им оплюска грантовете!

socialen

Волгин провокира и казва истината в ушите на десните асоциални чугунени глави с парите на Данъкоплатеца - с нашите пари - и това е добре! Грантовата дясна интелигенция бива громена по всички правила на обективната журналистика! Затова предаввнето на Волгин било вредно за неолибералите, защото критикува официалната неолиберална линия. Браво на Волгин!

Мери Драганова

Ако има някой, който прави ПОГРЕШНИ СТЪПКИ, това сте Вие Гн Минчев. Внимавайте, че погрешнте Ви стъпки станаха обичайни, и спъването Ви ще е КАТАСТРОФИЧНО Никъкво повече уважение и възхищаване. .Моля Ви , не искаме още едно разочарование от човек, на който сме имали доверие . Какво става с Вас, защо е тази обърканост, дано не съм права, че сте поели друг път, а това се дължи на някъкво заболяване.В последно време с ПОГРЕШНИТЕ ВИ СТЪПКИ нов стил танц ли започнахте да танцувате.

Кой ще седне сега на трона на Трола?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.