Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Синдиците на Корпоративна търговска банка (КТБ) извадиха на тезгяха атрактивни имоти, притежавани от дружества, щедро кредитирани и свързани с фалиралата институция, показва справка в регистъра на Камарата на частните съдебни изпълнители.

ЦЕЛИЯТ ДОКЛАД ЗА КТБ: ЗАМИТАНИ СИГНАЛИ ОТ ЧУЖДИ СЛУЖБИ

За емблематичната сграда с надпис "Агрокомплект", разположена на ъгъла на столичните булеварди "Дондуков" и "Левски", тръжната цена започва от 3 334 575,00 лева. Сградата се продава без партерния етаж, на който са разположени посолствата на Дания и Норвегия. Оферти за нея се приемат до 4 януари.

Масивната триетажна сграда е разположена върху имот с площ от 1400 кв. м, като общата ѝ разгърната застроена площ е 2452 кв. м, като към нея има прилещаш обслужващ имот с площ от 187 кв. м., където са разположени лекарски кабинет, дърводелска работилница и копирен център.

Прилежащата сграда е с площ от 187 кв. м

Сградата е собственост на дружеството "Фининвест" ЕООД, което я е ипотекирало срещу кредит от 4,2 млн. евро. Дълговете на "Фининвест" към КТБ възлизат на над 13,3 млн. лева. В нея се е помещавал и офисът на дружеството.

Обстановката в бившия офис на "Фининвест" е луксозна.

Три офиса с табели на застрахователното дружество "Виктория", също са предложени за продан. Те са разположени близо до горната сграда. Два от офисите са на адрес ул. "Искър" 69-71, като са с площ от 440 кв. м и 387 кв. метра. Тръжната им цена започва от 945 504 лв. и 851 619,75 лева. Процедурата за тях още не е открита - оферти се приемат от 15 януари до 15 февруари 2016 г.

Два от офисите са на един адрес, но на различни етажи.

В съседство с горните два е разположен и трети офис от 111 кв. м, предложен за продажба. Той се намира на ул. "Панайот Волов" 33-37 и исканата за него цена започва от 255 303,75 лева. Търгът започва на 18 януари 2016 г. и приключва месец по-късно.

И трите офиса са собственост на дружеството "Евробилд София" АД, което има кредитна експозиция от над 40 млн. лв. към КТБ.

Ключови думи

Коментари

дебелян пеевский

Това бившето бразилско посолство ли е?

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.