С младежи рокаджии, които напират за партийни книжки, се похвали днес БСП.

На сайта си Столетницата обяви, че всичките членове на благоевградската група, която носи името на известния си голям руски събрат - "Контраст", са подали молби за членство в партията.

"Желание да се присъединят към БСП имат всичките членове на групата, които са привлечени от активната обществена работа на гоцеделчевските социалисти", обяви левицата.

Според партийната новина младите музиканти били посрещнати в клуба на БСП в град Гоце Делчев от общинския съветник Димитър Бояджиев, който е член на НС на Младежко обединение и ръководи 3-та партийна организация на БСП в Община Гоце Делчев. Подадените молби за членство предстой да бъдат разгледани на редовно събрание на организацията следващата седмица.

Според БСП напоследък в Гоцеделчевско имало голям "наплив" за членство в столетницата от страна на младежи. 

"Бояджиев коментира наплива с факта, че през последните години в град Гоце Делчев се организират множество позитивни младежки инициативи, които предизвикват включването на младите хора в общината и привличат тяхната симпатия, което ги прави съпричастни към лявата идея, течение което е много популярно в цяла Европа", обясняват причината от левицата.