Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

Калифорнийската рок група Eagles of Death Metal обяви, че иска първа да свири на сцената на „Батаклан“, когато залата във френската столица Париж отново отвори врати.

На 13 ноември серия от терористични атаки убиха 130 души, 89 от тях загубиха живота си в концертната зала „Батаклан“.

Не искам да прекарам живота си в опити да умилостивявам идиотите. Искам да го прекарам с усмивка, заедно с моите приятели и да се забавляваме“, казва Джес Хюс, вокалист на групата, пред Vice.

"Нямам търпения да се върна в Париж. Нямам търпение да свирим отново. Искам да се върнем. Искам да сме първата група, която ще свири в „Батаклан“

„Бях там, когато се възцари пълна тишина за минута. Наши приятели също бяха там и загинаха. Аз ще се върна там и ще живея“.

Това е първото продължително интервю на групата, след завръщането им в Съединените щати, припомна AFP.

Членовете на бандата разказват кой какво е предприел, за да спаси живота си. По думите им, нападателите стреляли напосоки.

Групата трябваше да свири на турне в Европа до 10 декември, но го прекрати след събитията от Париж. Френски фенове вече започнаха онлайн подписка за завръщането на Eagles of Death Metal в страната.

Нямаме избор. Трябва да си довършим турнето“, казва Джош Хом, съосновател на групата,

„Една от песните ни се казва „I Love You All The Time” (Обичам те по всяко време). Може да сте кънтри певец, може да сте дет етъл, може да сте диджей, няма значение. Направете кавър на парчето и дарете приходите“, призова той пред Vice.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.