Нова регистрация

(минимално 8 символа)
(минимално 8 символа)

"Смятах, че е нелепо да стана актриса. Мислех, че съм твърде грозна за това", сподели Мерил Стрийп по време на речта си в Университета на Индиана, където официално получи почетна докторска степен. 

"Много мои приятели сега разправят, че са искали да бъдат на сцената още на 3-годишна възраст. Аз пък винаги съм се интересувала от твърде много неща и просто открих единствената професия, която отговаряше на всичките ми интереси", добави актрисата.

Днес 64-годишната Мерил с пълно основание е една от най-обичаните и възхвалявани актриси. "Когато бях на 40, ми предложиха три роли на вещици за едно лято. "Е, това е, когато навършиш 40!", помислих си", каза през смях пред студентите тя. "След още няколко филма обаче открих, че хората нямат нищо против остаряването. Искат да работят, да се забавляват и да са щастливи", обобщи тя.

И даде ценен съвет на бъдещите актьори. "На младите жени бих казала да не размишляват толкова за теглото си. Момичетата прекарват твърде много време в притеснения покрай това. Има много по-важни неща за мислене. Това, което ви прави различни и странни, е вашата сила. Всеки иска да изглежда като изваден от калъп, но всъщност хората, които изглеждат различно, биват забелязвани... Преди мразех носа си. Вече не. Сега го приемам такъв, какъвто е", призна в пристъп на откровеност голямата актриса.

Ключови думи

Коментари

Най

Следвайте ни

Още по темата

Още от категорията

Скъпи потребители,

От днес - 25 май 2018 г. - влиза в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR.

Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук)

Във връзка с това "ЗЕБРА БГН" АД приема нова "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR.

Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви.