Владимир Тумпаров За тук присъстващите на входа ще се продават Луксозни салфетки на скромната цена от 15лв пакета. Без паника САЛФЕТКИ ще има за всички черни, бели с лого без лого. А за по запалените фенове и по поръчка. П.п - Внасянето на Всякакви външни салфетки строго забранено нашите нацепени баткИ ще претърсват и лицата внасящи няма да бъде допускан.

Петър Симов Продавам 70 000 билета за концерта на Пайнер в зала Арена Арменец! Единична цена - 400лв. В комплекта има билет, дъждобран, 400 кубика силикон, 8 пакета салфетки и текста на химна. Първите 1000 получават бонус пакетче шам фъстък и подписана новата плоча на Луна!

Kuramoto Ryousuke Подозрително малко коментари в страницата на Планета по темата, къде сте фенове, не ви виждам

Маста Йода Уважаема Planeta TV / Телевизия Планета, струва ми се, че във фейсбук страницата на това събитие вече не влизат хора, които биха посетили МЕГАконцерта, затова ви препоръчвам да не се хабите да пишете постове, свързани с него

Vlad Ito Волен ще се бие ли с охраната на концерта?

Aleksandar Petrov А кренВРИШИ ще раздават ли.

Peter Latintchev От един път чалгар става ли се?? За един преател питам..

Виктор Дамянов Преатели това да не е капан за Феновете на Попфолка. Като например вътре може да има огромна газова камера.... 

Miladin Von Hadzhiev ШТЕ БАДЕ ДЕТСКА ПЛАААНЕЕЕЕЕТААААААААААААА

Boris Rizov Тролове нещаснииии!!!!! Как не ви е срам бе, така да потъпквате всичко българско и родно!!! Чалгата е едно от малкото неща с които е останало да се гордеем, заедно с българското сирене, кисело мляко, локума, Крисия, баба Ванга и гроздовата ракия. Загубата на тези национални богатства е стъпка към потурчването ни. 
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!!!

Vasil Hristev Vnimavaite! Na predniq im koncert mi vzeha lukankata na vhoda! Domashna, nqma takava v Sofiq. Cqlata dyjava e dobre, moqta lukanka im e problem....

VIP Brother Образцов Дом ГОВОРИ БИК БРАДАР! АНЕЛИЯ ДАСА ЯВИ В САБЛЕКАЛНЯТА!

Petko Kralev Моля, всички да са добре подготвени - в backstage-a ще има работилници, включващи:
- Бели денс,
- Граматика и правопис
- Рецепти за туршия
- Ефектите от силикона
- Гримове за Хелоуин
- Как да държим микрофон?
- Как да се въздържим от това да го лапнем?
- Как да отваряме уста и да слушаме едновременно?

Kalin Sivov викам да се организираме и с подходящи плакати и трансперанти да приветстваме звездите на червения килим. нищо брутално. просто да изразими народната любоф. например, "ЗДРАВЕЙ, ИВАНА. НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СИ ПРОСТ, ЗА ДА ПЕЕШ ЧАЛГА, НО ПОМАГА!" респективно, "ЗДРАВЕЙТЕ, ЧАЛГАРИ. В БИБЛИОТЕКИТЕ ИМА КНИГИ, НЕ УРЕДИ ЗА МЪЧЕНИЯ."

Кристиян Тодоров Притеснителната простотия е това, че сте решили да се правите на патрЕоти..... там, където не му е мястото. 
Още едно време беше модерно всички скинчета по беседка да са неграмотни, но никога не се е харесвало. Когато пишете за Светините, то поне от малко уважение се опитайте да го правите грамотно. Иначе...се излагате. Кажете за газката, сега...

Мога ли да попитам ще пее ли на концерта новата си авторска песен I will always love you Невена? Има потенциал и затова питам.

Побликата може ли да си водим домашните льобимци ели само звездите на Пайнер ше са придрожени од Прасчо и Мечо?!!!!

Shte puskate li hora na Islqmska darjava? Za edin preatel pitam. Iska da izbuhne!

 

Основен герой е и Джорджано,...